Zomeractie: tot en met 31 juli €150,- korting op een EVC-procedure

Overweeg je om een EVC-procedure te starten? Dan is dit het juiste moment. Tenminste: als je voordeliger uit wilt zijn. Wegens het grote succes van vorig jaar herhalen we onze zomeractie: wie zich in juli 2018 bij ons inschrijft voor een EVC-procedure, ontvangt maar liefst € 150,-  korting.

EVC staat voor Erkenning van Verworven Competenties en dit kan heel zinvol zijn. Bijvoorbeeld als je door de ervaring en kennis die je jarenlang hebt opgebouwd goed bent in je vak, maar je niet in het bezit bent van een erkend diploma. Moet of wil je dat diploma alsnog behalen, dan helpen we je om bewijzen van je werkervaring en vakkennis te verzamelen. We leggen dit bewijsmateriaal vast in een officieel Ervaringscertificaat.

Versneld naar een erkend diploma

Een Ervaringscertificaat kan vrijstellingen opleveren in een (vervolg)opleiding. Je hoeft dan alleen de onderdelen te volgen die je nog mist. Dat scheelt tijd én kosten. Kortom: met EVC volg je een versnelde route naar een erkend diploma.

Profiteer van onze zomeractie

Heb je je al verdiept in EVC  en was je al van plan een EVC-procedure te starten? Profiteer dan van onze zomeractie. Deze loopt van 1 tot en met 31 juli 2018. Schrijf je dus snel in. Doorloop vooraf onze Quickscan en kijk of een EVC-procedure zinvol voor je is.

Vragen?

Vragen? Bel ons op 035 - 7 506 195 of stuur een e-mail naar info@evc-centrum-nederland.nl.