Wil je ook in de toekomst de beste zorg kunnen bieden aan cliënten?

Wil je ook in de toekomst de beste zorg kunnen bieden aan cliënten?

Als zorgmedewerker wil je je cliënten zo goed mogelijk helpen. Je wilt ze zo veel mogelijk aandacht geven en de best mogelijke zorg bieden die er is. Dat is niet altijd gemakkelijk. De afgelopen jaren is de zorg complexer geworden en wordt er meer van je verwacht. Het komt steeds vaker voor dat zorgpersoneel niet de juiste bevoegdheden heeft om bepaalde handelingen uit te mogen voeren. Bij EVC Centrum Nederland kun je je ervaring officieel laten vastleggen. Zo kun je nu en in de toekomst je cliënten de best mogelijke zorg bieden.

Jouw ervaring is goud waard

Werk je al jaren in de zorg en misschien ook al op een hoger niveau? Heb je al veel e-learning of CZO-erkende opleidingen gedaan en wil je dat verzilveren in een diploma? EVC Centrum Nederland helpt jou de weg naar het juiste diploma een stuk makkelijker te maken. Wil je weten of een EVC-procedure voor jou zinvol is? Vul dan nu onze Quickscan in.

Wat is EVC en voor wie?

EVC staat voor Erkenning van Verworven Competenties. In de loop van de jaren heb je veel kennis en vaardigheden opgedaan die je helpen in je werk. Al deze kennis en ervaring kun je officieel laten vastleggen in een Ervaringscertificaat. Bij EVC Centrum Nederland helpen wij je de belangrijke informatie die nodig is voor dit certificaat te verzamelen en vast te leggen. Zo kun je aantonen dat je over een bepaald werk- en denkniveau beschikt of krijg je inzicht in welke kennis en vaardigheden nog ontbreken.

Vrijstellingen: een snelle en voordelige oplossing

Met een Ervaringscertificaat kun je vrijstellingen krijgen in een opleiding. Zo heb je snel het juiste diploma op zak. Op het gebied van zorg, welzijn en hulpverlening werkt EVC Centrum Nederland nauw samen met NCOI Opleidingen en Scheidegger Opleidingen. Bij deze opleiders kun je met een Ervaringscertificaat een opleidingsplan aanvragen. Zo zie je precies welke onderdelen je nog moet volgen en wat dit gaat kosten. Met vrijstellingen bespaar je veel tijd en geld.

Voordelen van een EVC-procedure

  • Met het Ervaringscertificaat toon je aan over welke kennis en vaardigheden je beschikt.
  • Je kunt vrijstellingen krijgen in een opleiding en hoeft de onderdelen die je al beheerst niet meer te volgen.
  • Je behaalt snel je diploma.
  • Je bespaart in opleidingskosten en je kunt gebruikmaken van aantrekkelijke fiscale voordelen.
  • Je houdt meer tijd over voor je gezin, hobby's, mantelzorg en sociale contacten.

Voor welke opleidingen kun je een EVC-procedure volgen?

Persoonlijk advies

Wil je weten of een EVC-procedure voor jou zinvol is? Vul op onze website gratis en vrijblijvend de Quickscan in. Wij nemen vervolgens contact met je op voor een adviesgesprek. Of laat je uitgebreid voorlichten op een van onze gratis voorlichtingsbijeenkomsten.

Heb je overige vragen? Neem dan contact met ons op via 035 - 7 506 195 of info@evc-centrum-nederland.nl

Ben jij verantwoordelijk voor het opleidingsbeleid binnen jouw organisatie?

Voor HR-professionals en verantwoordelijken voor opleidings- en loopbaanbeleid zijn onze EVC-procedures extra interessant. Op deze manier is je personeel namelijk veel sneller gekwalificeerd en zijn de opleidingskosten een stuk lager.

Wij organiseren een paar keer per jaar gratis workshops waarin je op een interactieve manier kennis kunt maken met onze EVC-procedures, assessments en andere analyse- en meetinstrumenten. Kijk voor meer informatie en actuele data op onze pagina over HR-workshops.

Of neem contact met onze accountmanager Susanne Baas via 06 46 211 616.

Nieuwsoverzicht

Terug naar overzicht