Werk maken van een carrièreswitch? Tijdens de Week van de Loopbaan geven wij 10% korting

Een nieuwe wending geven aan je loopbaan? September is een mooie maand om je daarop te oriënteren en in actie te komen. Juist daarom vindt in deze maand - van 17 tot en met 22 september - de Week van de Loopbaan plaats. Loopbaanprofessionals en jobcoaches geven deze week gratis advies om je op weg te helpen. EVC Centrum Nederland doet mee. Tijdens deze week verlenen wij 10% korting op EVC, Ervaringsprofiel, assessments en loopbaantrajecten.

De accu opgeladen in de vakantie, weer vol energie en fris in het hoofd. Je gaat weer aan het werk of… gaat werk maken van je wens om een volgende stap in je carrière te zetten. Juist in de vakantietijd, als je bruin bakt op een zonovergoten Zuid-Europees strand, wandelt door ruige Schotse bergstreken of je tent opslaat op een gezellige Franse camping, krijgen sluimerende ideeën en ambities de ruimte om naar boven te komen. En neem je het besluit om intern promotie te maken of elders een nieuwe baan te zoeken.

10% korting op EVC, Ervaringsprofiel, assessments en loopbaantrajecten

Kriebelt het bij je om een volgende stap in je loopbaan te zetten, dan is het belangrijk om daar echt voor te gaan. Want je wordt er alleen maar gelukkiger van als je de baan vindt die jou past als een handschoen. Omdat veel mensen na de vakantie hun zinnen zetten op een carrièreswitch, wordt in september jaarlijks de Week van de Loopbaan gehouden. Van 17 tot 22 september is het weer zover. Overal in Nederland kun je aankloppen voor een gratis loopbaanadvies. En als deskundige en betrokken specialist in loopbaanontwikkeling haken wij aan. Met een kortingsactie om je extra te stimuleren in beweging te komen. Schrijf je je tijdens de Week van de Loopbaan bij ons in, voor welke dienst ook, dan krijg je 10% korting.

Laat je verworven competenties erkennen in een EVC-procedure

EVC Centrum Nederland kan je op verschillende manieren van dienst zijn. Bijvoorbeeld met een EVC-procedure. EVC staat voor Erkenning van Verworven Competenties. De kennis en kunde waarover je beschikt kun je officieel laten erkennen in een officieel Ervaringscertificaat. Dat komt onder meer van pas als je wilt aantonen dat je over het juiste niveau beschikt voor een functie die je ambieert. Maar ook als je een opleiding wilt of moet volgen. Beschik je al over voldoende kennis? Dan kun je vrijstellingen verdienen en alleen de vakken volgen die nog nodig zijn. Dat scheelt tijd en kosten. En zo komt je diploma dichterbij.

Ervaringsprofiel: je kernkwaliteiten in kaart

Het kan zinvol zijn een Ervaringsprofiel (EVP) op te laten stellen. Vooral als je een nieuwe stap in je loopbaan wilt zetten, maar niet weet welke. In een EVP-procedure brengen wij je (werk)ervaring en kernkwaliteiten in kaart. Je krijgt daardoor meer zelfinzicht en kunt gerichter de gewenste volgende stap zetten.

Assessments en loopbaantrajecten

Wil je weten of je talenten optimaal worden benut? En hoe je daar maximaal rendement uit haalt? Volg dan een van de assessments die wij bieden. Die nemen wij af in opdracht van werkgevers of op initiatief van medewerkers zelf. Wij bieden verder complete loopbaantrajecten. Kern daarbij is dat het je duidelijk wordt wie je bent en waar je nu staat. Ook dat helpt je om je weg naar de baan te vinden waaraan je meer plezier en voldoening ontleent.

Met de Quickscan in 5 stappen naar een advies dat jou verder helpt

Wil je weten of een van onze producten zinvol voor je is? Vul dan onze Quickscan in. Beantwoord de vragen en je ontvangt een persoonlijk advies, waarmee je concreet uit de voeten kunt. Vragen? Vul het contactformulier op onze site in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.