Wat is EVC? Wat is EVC?

Wat is EVC?

Wat is EVC?

Laat je werkervaring erkennen bij EVC Centrum Nederland

EVC staat voor Erkenning van eerder Verworven Competenties. Dit betekent dat wat je geleerd hebt op school, in je werk of privĂ© wordt beoordeeld en erkend. EVC maakt zichtbaar welke kennis, inzichten en ervaringen je hebt opgedaan. Daartoe wordt op een gestructureerde wijze, samen met jou, informatie verzameld. Het resultaat wordt vastgelegd in een Ervaringscertificaat. Met het certificaat toon je jouw kennis en kunde aan. Dit is heel zinvol als je jezelf verder wil ontwikkelen in een vervolgopleiding of als je bij een sollicitatie duidelijk wilt aangeven waar je staat en over welke competenties je reeds beschikt.

Wil jij weten of jij in aanmerking komt voor een EVC-traject? Doe dan onze Quickscan.

Behaal een officieel erkend ervaringscertificaat

EVC is een initiatief van de overheid en wordt sterk gepromoot door de Projectdirectie Leren en Werken van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Daarom is het Nationaal Kenniscentrum EVC opgericht die een code heeft opgesteld. EVC Centrum Nederland werkt volgens deze EVC code en is dan ook erkend aanbieder van EVC procedures op MBO en HBO niveau.

Wil jij weten wat je mogelijkheden zijn met jouw werkervaring? Doe de Quickscan en ontdek welke stappen jij kunt zetten.

Doe de Quickscan

Wist je dat EVC veel kan betekenen voor organisaties?

Het EVC Centrum Nederland heeft ruime ervaring met de uitvoering van EVC-procedures in talrijke complexe en zeer grootschalige projecten voor organisaties in heel Nederland. EVC biedt belangrijke toegevoegde waarde voor jou of je medewerkers, bijvoorbeeld in het kader van loopbaanontwikkeling, organisatieontwikkeling, mobiliteit en personeelsplanning.

Ben je op zoek naar een professionele partner voor de uitvoering van EVC in je organisatie?
Je maakt met het EVC Centrum Nederland een uitstekende keuze. We delen onze ervaring graag met je. We vertellen graag wat EVC inhoudt en op welke wijze dit voordelen kan bieden voor je organisatie. Wil je meer weten over EVC? Ben je op zoek naar een professionele partner voor de uitvoering van EVC in je organisatie? Bekijk de cases of neem direct contact op met Susanne Baas, onze accountmanager via telefoonnummer 06 46 211 616 of via het contactformulier.