Voorlichtingsbijeenkomst

Heeft u kennis en (werk)ervaring opgedaan maar bezit u geen relevant erkend diploma? En wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van een EVC-procedure? EVC Centrum Nederland organiseert binnenkort een voorlichtingsbijeenkomst.

Aanpak en opzet

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst nemen wij het EVC traject uitgebreid met u door.  Aan de orde komen vragen als: Kom ik in aanmerking voor een EVC-traject? Wat zijn de voordelen van het volgen van een EVC-traject? Hoe werkt een EVC-traject? Wat moet ik allemaal doen als ik een EVC-procedure volg en hoe word ik begeleid? Maar ook, wat zijn de kosten en het fiscale voordeel van EVC? Deze voorlichtingsbijeenkomst geeft u een goede indruk van de aanpak en opzet van een EVC-procedure.

Voor wie zijn deze voorlichtingbijeenkomsten?

Onze voorlichtingsbijeenkomsten zijn bedoeld voor iedereen die kennis en (werk)ervaring heeft opgedaan, maar geen passend erkend diploma in bezit heeft. En geïnteresseerd is in de mogelijkheden van een EVC-procedure op MBO- of HBO-niveau. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden, u kunt zich direct aanmelden. Wilt u alvast een beeld krijgen of u in aanmerking komt voor een EVC-procedure? Maak dan onze EVC Quickscan.

Er staan binnenkort weer bijeenkomsten op het programma. Kijk in de agenda voor de data en schrijf u in.

NB: Voor HR-managers, -adviseurs en verantwoordelijken voor het opleidings- en loopbaanbeleid binnen een organisatie organiseren wij aparte HR-workshops.

Meer informatie

Heeft u direct vragen over EVC en wilt u graag weten wat EVC Centrum Nederland voor u kan betekenen? Neemt u dan telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 035 750 6195. Wij maken graag voor u een (telefonische) afspraak met een van onze EVC-adviseurs.

24 mei
Inschrijven Voorlichtingsbijeenkomst avond BCN Utrecht - Daltonlaan 100 | 19:00 - 21:30 uur
05 jul
Inschrijven Voorlichtingsbijeenkomst middag BCN Utrecht - Daltonlaan 100 | 15:00 - 17:00 uur
30 aug
Inschrijven Voorlichtingsbijeenkomst avond BCN Utrecht - Daltonlaan 100 | 19:00 - 21:30 uur
25 okt
Inschrijven Voorlichtingsbijeenkomst middag BCN Utrecht Rijnsweerd - 100 | 15:00 - 17:00 uur
22 nov
Inschrijven Voorlichtingsbijeenkomst avond BCN Utrecht - Daltonlaan 100 | 19:00 - 21:30 uur

Brochure

Nu aanvragen

Persoonlijk contact

035 - 7 506 195

Persoonlijk contact