Versnelde route volgen naar een diploma in de sector Zorg en Welzijn?

10% korting op een EVC-procedure in de Week van Zorg en Welzijn

Maak kennis met kunde. Dat is de slogan van de Week van Zorg en Welzijn, die duurt van maandag 12 tot en met vrijdag 17 maart 2018. Voor iedereen die in de zorg werkt of wil werken hét moment om zijn kennis en kunde officieel te laten erkennen en via een versnelde route een vereist diploma te behalen. Want alleen in deze week verlenen wij 10% korting op al onze EVC-procedures in de sector Zorg en Welzijn. Ook interessant voor HR-managers die medewerkers snel willen laten opleiden.

De Week van Zorg en Welzijn is een initiatief van de 14 regionale werkgeversorganisaties in deze sector die samenwerken in de Stichting RegioPlus. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties - van buurthuis tot zorgboerderij - in Nederland houden open huis. Gemotiveerd om in deze sector te werken? Of werkt u daar al in en wilt of moet u een diploma  behalen? Denk dan eens aan het volgen van een EVC-procedure.

EVC-procedure: versneld naar een diploma

EVC staat voor Erkenning van Verworven Competenties. In een EVC-procedure verzamelen de deelnemers bewijzen van hun kennis en vaardigheden. Die leggen we vast in een officieel Ervaringscertificaat. Dit certificaat kan vrijstellingen opleveren in een (vervolg)opleiding en daarmee komt het vereiste diploma eerder in zicht.

Voordelen EVC-procedure

Een EVC-procedure biedt verschillende voordelen:

  • Formele erkenning van ervaring
  • Korte route naar MBO- of HBO-diploma of certificeringseis
  • Vrijstellingen in (vervolg)opleiding
  • Lagere opleidingskosten
  • Niets leren wat al bekend is
  • Sterke positie bij sollicitaties

EVC iets voor u?

Een EVC-procedure in de sector Zorg en Welzijn van EVC Centrum Nederland kan heel aantrekkelijk zijn. Zeker vanwege de tijdelijk korting. Vul meteen - gratis en vrijblijvend - de Quickscan op onze site in. Zo ontdekt u of een EVC-procedure voor u zinvol is. Wij bellen u vervolgens voor een adviesgesprek. Neem voor overige vragen contact met ons op via 035 - 7 506 195 of e-mail: info@evc-centrum-nederland.nl.