Vacature Coördinator EVC Vacature Coördinator EVC

Vacature Coördinator EVC

Vacature Coördinator EVC

Zoek jij een afwisselende functie waarin je klantcontact hebt, veel kunt regelen, coördineren en plannen? Dan nodig ik je graag uit om met ons mee te bouwen. Om samen te werken aan een sterker Nederland. Toon ons je interesse via de button.

Ik wil direct solliciteren!

EVC staat voor Erkenning van Verworven Competenties. Dit betekent dat wat iemand geleerd heeft op school, in het werk of privé wordt beoordeeld en erkend. EVC maakt zichtbaar welke kennis, inzichten en ervaringen iemand heeft opgedaan. Daartoe wordt op een gestructureerde wijze informatie verzameld. Het resultaat wordt vastgelegd in een Ervaringscertificaat. Dit is zinvol wanneer iemand zich verder wilt ontwikkelen in een vervolgopleiding of bij een sollicitatie duidelijk wilt aangeven over welke competenties hij of zij beschikt. 

Dit resultaat bestaat voor de kandidaat uit een Ervaringscertificaat, waarmee opgedane werkervaring objectief in een certificaat wordt vastgelegd. Je startpunt als Commercieel Medewerker EVC is een warme ‘lead' en je eindpunt een nieuwe klant voor EVC Centrum Nederland.

Dit zijn je werkzaamheden als Coördinator EVC

Als EVC-Coördinator spreek je telefonisch veel mensen. Je spreekt klanten die hun werkervaring laten erkennen, freelancers die deze ervaring beoordelen en interne collega’s.  Ook koppel je klanten die een specifieke loopbaanvraag hebben aan de juiste loopbaancoach. Je houdt je bezig met het plannen en organiseren van bijeenkomsten en assessments en de bijbehorende administratieve taken. Je houdt in de gaten of het portfolio van de klant compleet is met alle benodigde documenten. Is dit het geval? Dan plan je vervolgens het assessment in en zorg je voor de geschikte freelance professional(s).

Zonder freelance professionals kunnen de assessments niet worden afgenomen/beoordeeld. Jij zorgt ervoor dat er altijd voldoende freelance professionals in de pool zitten. Je collega’s van HR professionals doen de werving en selectie en jij vraagt de freelance professionals tijdig bij hen aan.

Kortom: een afwisselende functie waarin je klantcontact hebt, veel kunt regelen, coördineren en plannen!

Ons aanbod

Wij bieden voor deze functie een bruto maandsalaris tussen de €2400 en €2900,- op basis van 40 uur, afhankelijk van de ervaring die je meeneemt. Uiteraard kun je nog verder groeien in salaris en zijn er veel doorgroeimogelijkheden.

Eén van de grote voordelen van werken bij NCOI Groep is natuurlijk dat wij alle soorten opleidingen aanbieden. Ook aan onze eigen mensen. Daarmee kunnen wij je alle kennis en vaardigheden aanreiken die jij nodig hebt voor het waarmaken van al je ambities. Dus wil je bijvoorbeeld een HBO Master volgen, dan is dit zeker mogelijk!

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en positief ingestelde collega. Je bent assertief en kunt goed omgaan met weerstand. Verder heb je 3 tot 5 jaar ervaring met projectmatig werken en beschik je over HBO werk- en denkniveau. 

Verder ben je:

  • klantgericht, communicatief sterk en oplossingsgericht.
  • proactief en commercieel.
  • stressbestendig en kun je goed het overzicht bewaren.

Ik wil direct solliciteren