Select assessment Select assessment

Select assessment

Select assessment

Het select assessment is gericht op functiegeschiktheid. Vooraf selecteer je een aantal competenties die aansluiten op het profiel van de betreffende functie.  

Het Select Assessment bestaat uit: 

  • VIT (Volledige Intelligentie Test): dit onderdeel meet je algemene werk- en denkniveau en is daarmee een goede voorspeller van werksucces. De keuze bestaat uit een test op MBO-, HBO- of WO-niveau waarbij de uitkomst wordt vergeleken met de normgroep. 
  • CAS (Competentie Assessment Systeem): in dit onderdeel beantwoord je persoonlijkheidsvragen. Dit geeft snel en objectief inzicht in je competenties. 
  • Carrièredrives: hierbij brengen we je persoonlijke drijfveren en voorkeursrollen in kaart, waardoor optimale prestaties mogelijk zijn. 

"De sollicitatiebrief van Marloes sprak ons meteen aan en ook tijdens het kennismakingsgesprek klikte het meteen. Wel hadden we wat twijfels vanwege haar gebrek aan relevante werkervaring. Uit het assessment bleek dat zij wel degelijk over de capaciteiten beschikte om de betreffende functie te kunnen vervullen. Inmiddels is gebleken dat dit ook zo is: Marloes zit prima op haar plek." 

 

Inschrijven