Aanmelden portfolio begeleidingsbijeenkomst Aanmelden portfolio begeleidingsbijeenkomst

Aanmelden voor een portfolio begeleidingsbijeenkomst

Aanmelden portfolio begeleidingsbijeenkomst

Enige tijd geleden bent u gestart met een EVC-procedure bij EVC Centrum Nederland. Misschien bent u al een eind gevorderd met het invullen van het portfolio, of bent u zelfs al aan de afronding toe. Het kan ook zijn dat u een start heeft gemaakt, maar nog tegen een aantal zaken aanloopt of nog wat vragen heeft. Dan is de portfoliobegeleidingsbijeenkomst die EVC Centrum Nederland binnenkort organiseert misschien wel iets voor u.

Deze bijeenkomst wordt verzorgd door een ervaren portfoliobegeleider. De bedoeling van deze bijeenkomst is om u verder op weg te helpen bij het vullen van uw portfolio. U krijgt veel tips en adviezen voor het maken van een goed portfolio en ook alle benodigde informatie over het assessment.

De eerstvolgende portfoliobijeenkomst vindt plaats op 8 September 2022.

Waar

De bijeenkomsten vinden tussen 18.30 tot 20.30 uur plaats via Microsoft Teams of bij BCN Rijnsweerd in Utrecht.

Meer informatie hierover ontvang je (na aanmelding) op een later moment.

Betaling

De kosten voor de portfoliobegeleidingsbijeenkomst bedragen €65,- (excl. btw).

Door dit formulier te verzenden, schrijf je je in voor een Portfoliobegeleidingsbijeenkomst. Velden met een * zijn verplicht.

Persoonlijke gegevens

Betaling

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacyverklaring en Servicevoorwaarden zijn van toepassing

Om je beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie voor een van de producten van EVC Centrum Nederland, kunnen we telefonisch of per e-mail contact met je opnemen. Velden met een * zijn verplicht.