Over ons

Waarom EVC Centrum Nederland

De juiste diploma's en startkwalificaties zijn erg belangrijk op de Nederlandse arbeidsmarkt. Ontbreken die, dan helpt EVC Centrum Nederland je om ze alsnog te behalen. Dat doen wij jaarlijks voor duizenden werknemers en organisaties in verschillende branches.

Je kunt bij ons kiezen uit verschillende trajecten. Ze geven je inzicht in je kennis en vaardigheden. Doorloop bijvoorbeeld een EVC-procedure. Dan leggen we je kennis en ervaring formeel vast in een officieel Ervaringscertificaat. Door de samenwerking met verschillende opleidingsinstituten in Nederland is het mogelijk om van deze opleiders een vrijblijvend opleidingsplan, eventueel met vrijstellingen, te ontvangen. Een officieel diploma ligt daardoor vaak binnen handbereik.

Maar we bieden nog meer. Naast onze EVC-procedures, Ervaringsprofielen (EVP) en Loopbaantrajecten bieden we diverse assessments aan. De resultaten daarvan krijg je zwart-op-wit in een rapport. En dan weet jij hoe en waar je je talenten tot hun recht kunt laten komen.

Kortom, EVC Centrum Nederland is jouw partner voor loopbaanontwikkeling. Betrokken. Duidelijk. Deskundig. Wij weten je ècht te waarderen.