Loopbaantraject

Loopbaantraject

Wilt u sturing geven aan uw loopbaan en bent u op zoek naar nieuwe perspectieven? Vraagt u zich als werkgever wel eens af of de mensen in uw bedrijf op de juiste plek zitten? Of bekruipt u wel eens het gevoel dat uw professionele talenten onvoldoende tot hun recht komen? Een loopbaantraject van EVC Centrum Nederland helpt u antwoord geven op al uw loopbaanvragen. Middels onderzoek aan de hand van Assessments en opdrachten wordt u zich bewuster van uw persoonlijkheidskenmerken, kernkwaliteiten, capaciteiten, voorkeuren, talenten en interesses. Daarbij coachen wij u in het geven van richting aan uw loopbaan.

Loopbaanassessment

Elk traject begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een loopbaancoach, waarna u een loopbaantraject kunt starten. U ontvangt dan binnen 24 uur een uitnodiging voor het maken van een digitaal Assessment. Aan de hand van vragenlijsten die u zelf invult, onderzoeken we o.a. uw persoonlijkheidskenmerken, kernkwaliteiten, voorkeuren en interesses en meten wij uw capaciteiten en talenten, want die bepalen in belangrijke mate hoe u functioneert. Zo kunnen we snel en accuraat een profielschets maken.

Coaching en gesprekken

Uw loopbaanvraag en de resultaten van de digitale vragenlijsten vormen de basis van het loopbaantraject. Deze resultaten, twee coachingsgesprekken en verschillende opdrachten verschaffen u meer inzicht in wie u bent en waar u nu staat. Waar nodig zetten we aanvullende loopbaaninstrumenten in. Zo (her)ontdekt u wat u drijft, wat echt bij u past, en hoe u uw talenten optimaal kunt benutten. Waar wordt u blij van? Is een loopbaanswitch wenselijk? Deze inzichten kunnen leiden tot een baan die beter bij u past, tot meer werkplezier en voldoening, en daarmee tot beter functioneren van medewerkers en organisaties. De totale doorlooptijd is maximaal 10 weken.

Voordelen

Wij zetten de voordelen van een Loopbaantraject graag nog even onder elkaar:

Voor de organisatie

 • De 'juiste mensen' op de 'juiste plaats' krijgen en houden
 • Gemotiveerdere werknemers
 • Hogere productiviteit
 • Minder ziekteverzuim
 • Goed werkgeverschap

Voor het individu

 • Inzicht krijgen in werkelijke drijfveren
 • Reflectie op nieuwe loopbaanmogelijkheden
 • Eigen talenten leren afstemmen op vraag in de arbeidsmarkt
 • Inzetbaarheid vergroten
 • Bewust worden van blinde vlekken
 • Meer plezier en voldoening halen uit werk

Kosten

Onze prijzen beginnen bij € 890,- (exclusief 21% btw). Hiervoor krijgt u een intakegesprek, een loopbaanassessment en twee loopbaanadviesgesprekken. Afhankelijk van de individuele wensen en behoeften kan een maatwerktraject worden aangeboden.

NOLOC

EVC Centrum Nederland werkt met erkende NOLOC loopbaanprofessionals. NOLOC zet zich in voor de bevordering van de professionaliteit van haar leden en de profilering van het vak.

Meer informatie?

Heeft u vragen, wilt u zelf een Loopbaantraject doorlopen, vindt u het nuttig dat uw medewerkers dit doen of bent u geïnteresseerd in een maatwerktraject? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 035 - 7 506 195 of via ons contactformulier.

Brochure

Nu aanvragen

Persoonlijk contact

035 - 7 506 195

Persoonlijk contact