Kosten EVC-procedure

Wat zijn de kosten van een EVC-procedure?

De kosten voor een volledige individuele EVC-traject bedragen € 1.350,- (ex 21% BTW). Op deze website ziet u per EVC-procedure wat de kosten zijn en hoe die zijn opgebouwd. U ontvangt hiervoor een complete EVC-procedure, met officieel Ervaringscertificaat en een opleidingsadvies. Als u besluit vanuit een EVC-procedure door te studeren, heeft u extra voordeel door de vrijstellingen die u ontvangt. Daarmee wordt ook de doorlooptijd van het vervolgtraject korter.

Belastingvoordeel voor particulieren

Individuen kunnen de kosten van een EVC-procedure aftrekken van de inkomstenbelasting. Voor de actuele regelingen verwijzen wij u naar www.belastingdienst.nl.

Subsidie voor organisatie

Wilt u als organisatie een EVC-procedure voor uw medewerkers opstarten, dan kunt u in aanmerking komen voor subsidies vanuit ontwikkel- opleidingsfondsen en brancheverenigingen. Het recht op EVC is vastgelegd in diverse cao's. Ontwikkel en opleidingsfondsen van verscheidene branches stimuleren het opleiden van medewerkers door in een aantal gevallen de kosten van een EVC-procedure geheel of gedeeltelijk te vergoeden. Bij uitstroom bestaat ook de mogelijkheid dat UWV de kosten (deels) vergoedt. 

Brochure

Nu aanvragen

Persoonlijk contact

035 - 7 506 195

Persoonlijk contact