(Jr.) Commercieel Adviseur EVC

(Jr.) Commercieel Adviseur EVC

(Jr.) Commercieel Adviseur EVC

36-40 uur

Standplaats: Hilversum

De Functie

EVC staat voor Erkenning van Verworven Competenties. Dit betekent dat wat iemand geleerd heeft op school, in het werk of privé wordt beoordeeld en erkend. EVC maakt zichtbaar welke kennis, inzichten en ervaringen iemand heeft opgedaan. Daartoe wordt op een gestructureerde wijze informatie verzameld. Het resultaat wordt vastgelegd in een Ervaringscertificaat. Dit is zinvol wanneer iemand zich verder wil ontwikkelen in een vervolgopleiding of bij een sollicitatie duidelijk wil aangeven over welke competenties hij beschikt. Wij zijn op zoek naar een commerciële medewerker om ons team te versterken!

Taken en verantwoordelijkheden die hierbij horen zijn:

  • Eerste, telefonische aanspreekpunt voor geïnteresseerden in een EVC - procedure.
  • Opvolgen van schriftelijke informatieverzoeken van potentiële deelnemers.
  • Tijdens een telefonische intake breng jij advies uit over de passendheid van een EVC - traject en bepaal jij aan de hand van diverse, open vragen of een EVC - procedure een positief resultaat kan opleveren voor de kandidaat.
  • Naast contact met particulieren, neem je (koud & lauw) contact op met bedrijven om een afspraak te maken voor onze accountmanagers. Deze contacten zijn gebaseerd op een onderliggend thema of uitgezet actieplan (nabellen van flyers). 
  • Zowel in- als outbound voeren en opvolgen van telefonische informatie- en adviesgesprekken ten aanzien van het aanbod van EVC Centrum Nederland.
  • Potentiële klanten voorzien van kostenoverzichten en brochures en opvolgen van de verstuurde informatie.
  • Nauwkeurig vastleggen van gespreksgegevens,  gespreksverslagen, opvolgacties, etc. in ons systeem
  • Koopsignalen voor Incompany-trajecten oppikken en communiceren aan Accountmanager.

Het Team
In deze functie werk je in een professioneel en enthousiast team aan de advisering en verkoop van EVC - trajecten. Je rapporteert rechtstreeks aan de directeur van EVC Centrum Nederland.

Het Profiel

Je bent net klaar met je HBO-opleiding met voorkeur in de richting Commerciële Economie of een afgeronde commerciële MBO-opleiding met een aantal jaren ervaring in een soortgelijke adviserende, commerciële rol.

Je hebt ambities binnen het salesvak en ziet deze functie als een springplank richting je uiteindelijk doel, een functie als accountmanager. Je bent enthousiast, professioneel en doortastend en kunt je  als een prettige gesprekspartner opstellen. Met jouw adviesvaardigheden, analytisch denkvermogen en overtuigingskracht weet je als commercieel medewerker met elke potentiële klant het gesprek positief af te ronden.

Jij voelt je verantwoordelijk voor een optimale klanttevredenheid en draagt hieraan bij door het geven van een kwalitatief goed advies.  Jij stopt niet, voordat de klant een volledig en goed beeld van de EVC - procedure heeft gekregen en jij weet of een EVC - procedure passend is voor de klant. Uiteraard sluit je bij geschiktheid van de kandidaat het gesprek met een inschrijving af. Je bent dan ook zeer gedreven om je persoonlijke weektarget te halen.

Tot slot heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

De Organisatie

EVC Centrum Nederland is veruit de grootste erkende aanbieder van EVC-procedures in Nederland. Dit is niet voor niets. Vanwege de hoogwaardige kwaliteit van de organisatie, procedures, assessoren en adviseurs van EVC Centrum Nederland heeft het grootste deel van het Nederlands bedrijfsleven en de overheid er de afgelopen jaren definitief voor gekozen om zijn EVC-procedures door EVC Centrum Nederland af te laten nemen.

EVC Centrum Nederland is onderdeel van de NCOI groep.

Ambitie is een belangrijk woord in onze organisatie. Het typeert ons. We waren al ambitieus toen we in 1996 begonnen. Ons doel was toen om hét opleidingsinstituut van Nederland te worden. De grootste, omdat we echt een verschil wilden maken. De beste, omdat onze doelgroep terecht veeleisend is. De sterkste, omdat we de bepalende rol in onze samenleving vol verantwoordelijkheid wilden dragen.

Dat doel is inmiddels gerealiseerd. We zijn de opleider van werkend Nederland. We maken jaarlijks tienduizenden werkenden sterker. Maken ze waardevoller voor de organisaties waarvoor zij werken. We vergroten hun kennis, vaardigheden en competenties. Dus ja, we zijn ambitieus. En we blijven dat. Herken je de wil om te winnen in jezelf? Dan nodigen we je graag uit om met ons mee te bouwen. Om samen te werken aan een blijvend sterker Nederland.

Ons aanbod

Je kunt nog zo ambitieus en succesvol zijn, zonder werkplezier is het niet de moeite waard. Vinden wij. Daarom hebben we altijd bewust gebouwd aan een werkcultuur waar het prettig toeven is. Waardoor een aangename wisselwerking ontstaat tussen ons en nieuwe mensen die zich bij ons aansluiten. We investeren in elkaar. Met tijd, energie, aandacht. Wij bieden onze mensen een plek waar ze volkomen zichzelf kunnen zijn. Met een nuchtere cultuur. Een gezonde werk/privé verhouding. En natuurlijk met prettige arbeidsvoorwaarden. De salarisrange behorende bij deze vacature bedraagt € 1.800,- tot € 2.000,- bruto op fulltimebasis.

Meer informatie

Het is de combinatie van soms zelfs tegengestelde waarden, die het werken bij NCOI - EVC Centrum Nederland zo uniek maakt. De combinatie van enorme ambitie aan de ene kant en een nuchtere werksfeer aan de andere. Van groei en commercieel succes én van maatschappelijke verantwoordelijkheid. Van een hechte groepsorganisatie én van sterke, afzonderlijke merken.

Als jij denkt dat de combinatie tussen ons en jou net zo uniek is, dan maken we graag kennis met je. Stuur ons je motivatie plus een CV t.a.v. Maika Cobussen via recruitment@ncoi.nl

Vacatureoverzicht

Terug naar overzicht