Ervaring assessor en portfoliobegeleider | EVC

Ervaring assessor en portfoliobegeleider | EVC

Assessor en portfoliobegeleider

Joop geeft vaak voorlichting op Open Dagen van EVC Centrum Nederland en is verbaasd over hoe weinig (potentiële) studenten bekend zijn met EVC, terwijl het ze toch zoveel voordeel zou kunnen opleveren. Zeker als het gaat om studenten die willen doorgroeien in hun eigen functie.

EVC is een mooie manier om de blik op de toekomst te richten. Waar wil je over 5 jaar zijn? Dat wordt je doel! EVC kan helpen dat doel sneller en adequater te bereiken. Het mooie is dat als je eenmaal een doel voor ogen hebt, er opeens ook kansen voorbij gaan komen. Niet dat die er nu niet zijn, maar je herkent ze gewoon veel eerder.

Joop legt uit: "Denk maar eens aan het kopen van een auto: als jij van plan bent een Mini te kopen, dan zie je ze opeens overal rijden. Zo werkt het ook met carrièrekansen: als je actief bezig bent met je carrière, dan zie je opeens overal mogelijkheden."

Dus als je ambities hebt om iets te gaan doen met je carrière, dan kun je met EVC laten toetsen of dat doel daadwerkelijk bereikbaar is, zodat je er volledig voor kunt gaan. Zo wordt EVC het startpunt om je doelen te bereiken.

Joop Vos

Assessor en portfoliobegeleider

Testimonial overzicht

Terug naar overzicht