Je komt verder met een Ontwikkeladvies

Je komt verder met een Ontwikkeladvies

Wil jij de volgende stap zetten in je loopbaan, maar weet je nog niet hoe? Laat je verder helpen met een Ontwikkeladvies van Loopbaanadvies Centrum Nederland. Dit is een nieuw initiatief van EVC Centrum Nederland. Ons doel? Jou helpen bij het vinden van je volgende stap.

Waarom we Loopbaanadvies Centrum Nederland hebben opgericht

De wereld is niet hetzelfde als toen je voor het eerst de arbeidsmarkt betrad. Het werkveld heeft een transformatie doorgemaakt, maar jijzelf en jouw interesses waarschijnlijk ook. Veel werkenden denken regelmatig na over of ze nog wel goed op hun plek zitten, of dat ze toch eens wat anders moeten doen. Maar vaak weet je niet precies wat je wilt of wat je opties zijn. En door alle drukte in je werk en privéleven heb je ook geen tijd om er lang over na te denken.

Wij willen je daarom helpen met Ontwikkeladvies. Een loopbaanadviseur kan namelijk onpartijdig meedenken over waar je staat en over wat de volgende stap in je loopbaan kan zijn. Zo krijg jij dat zetje om te kiezen wat je nu écht bij je past.

Hoe werkt advies van Loopbaanadvies Centrum Nederland?

Bij een Ontwikkeladvies bij Loopbaanadvies Centrum Nederland voer je een aantal telefonische een-op-eengesprekken met een loopbaanadviseur. Samen kijken we naar wat je nu doet, wat je allemaal kunt, wat je leuk vindt en wat je in de toekomst zou willen kunnen. Daarnaast maak je een digitale test. De adviseur helpt je om nieuwe plannen in gang te zetten. Het traject duurt in totaal één maand. Aan het einde krijg je een verslag van de gesprekken en heb je zelf een actie-/ontwikkelplan geschreven waarmee je concrete stappen kunt maken, zoals het volgen van een bepaalde opleiding of training, netwerkgesprekken voeren of solliciteren op de juiste functie.

Wat is het verschil tussen een Ontwikkeladvies en een EVC- of EVP-procedure?

Bij een EVC-procedure test je je kennis en vaardigheden aan de hand van een bepaalde opleidingsstandaard. Je weet al in welke richting je je wilt ontwikkelen en wilt op papier hebben wat je al kunt en weet. Bij een EVP-procedure kijken we naast je kennis en (werk)ervaring ook naar je capaciteiten, wensen en kernkwaliteiten. Je bouwt een portfolio op. Dit geeft je veel inzichten die je kunt gebruiken om de volgende stap in je loopbaan te kiezen.

In een Ontwikkeladvies helpen we je heel gericht om je loopbaanplannen te formuleren en hoe je deze in gang kunt zetten. De procedure duurt over het algemeen wat korter dan een EVP-procedure.

Wij helpen je graag verder

Wil jij een Ontwikkeladvies van Loopbaanadvies Centrum Nederland? Of wil je je werknemers gebruik laten maken van onze diensten? Ga dan naar de website van Loopbaanadvies Centrum Nederland en vraag het Ontwikkeladvies aan. Heb je eerst nog vragen? Stel ze online of bel naar 035 - 7 506 113. Wij vertellen je graag meer.

Nieuwsoverzicht

Terug naar overzicht