HR workshops

Workshops voor HR-professionals

Voor HR-professional organiseren we regelmatig gratis workshops. Daarin leggen wij je uit wat EVC Centrum Nederland in specifieke situaties voor je organisatie en medewerkers kan betekenen.

Wij kunnen je op verschillende manieren van dienst zijn. Bekijk hieronder enkele situaties en de oplossingen die wij bieden. Wil je je direct inschrijven voor een van onze gratis HR-workshops? Kies dan onderaan deze pagina een datum en meld je aan!

Certificeringseisen of diplomavereisten

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan medewerkers. De behoefte aan gekwalificeerd personeel neemt daarom toe. Wie niet in het bezit is van een diploma, kan echter evengoed  de vereiste kennis in huis hebben. Via een EVC-procedure worden deze ervaring en kennis officieel erkend en kan er vaak versneld een diploma worden behaald. Een EVC-procedure is dan de snelste weg naar een erkend diploma, certificering of bevoegdheid.

Reorganisatie 

Bij grote reorganisaties worden niet alleen banen wegbezuinigd, maar worden vaak ook bestaande functies met nieuwe eisen, zoals scholing, opnieuw uitgezet. Soms wordt medewerkers gevraagd op hun eigen functie te solliciteren. Dan moeten ze extra bewijs aanleveren of ze over bepaalde competenties of een bepaald niveau beschikken. Ook hier komt een EVC-procedure uitstekend van pas.

Talentmanagement

Het ontwikkelen van talenten in organisaties is een belangrijk deel van strategisch HRM. Aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers levert een organisatie op veel gebieden positief resultaat. Denk maar aan zaken als hogere medewerkerstevredenheid, hogere productiviteit en meer klantgerichtheid. Om inzicht te krijgen in het potentieel, de motivatie en concrete kennis van talentvolle medewerkers bieden wij verschillende assessments aan. Door het aanspreken van talenten van medewerkers vergroot je het commitment.

Opstart van werk naar werk trajecten

Wanneer medewerkers die werkzaam zijn in een krimpende branche worden begeleid naar een andere branche, kan het waardevol zijn om een algemeen profiel te schetsen. Ook in deze gevallen levert de inzet van een EVC-procedure, Assessment of Ervaringsprofiel (EVP) inzicht in de competenties en talenten van medewerkers.

Outplacement

In een outplacementtraject worden medewerkers begeleid naar een nieuwe functie in een andere organisatie. Met aantoonbare ervaring vergroot je de kans om sneller een nieuwe functie te vinden. Een EVC-procedure, assessment of Ervaringsprofiel (EVP) van EVC Centrum Nederland biedt je een concreet beeld van uw eigen competenties in een rapportage of een officieel document.

Meld je aan voor een HR-workshop

Er zijn meer situaties die om een passende oplossing vragen. Ook daarom loont het de moeite om onze HR-workshop te bezoeken.

07 nov
Inschrijven HR Workshop BCN Utrecht – Daltonlaan 100 | 10:00 - 13:00 uur
23 jan
Inschrijven HR workshop BCN Utrecht – Daltonlaan 100 | 10:00 - 13:00 uur
05 mrt
Inschrijven HR workshop BCN Utrecht – Daltonlaan 100 | 10:00 - 13:00 uur
16 apr
Inschrijven HR workshop BCN Utrecht – Daltonlaan 100 | 10:00 - 13:00 uur
11 jun
Inschrijven HR workshop BCN Utrecht – Daltonlaan 100 | 10:00 - 13:00 uur

Vraag nu de brochure aan!

Nu aanvragen

Persoonlijk contact

035 - 7 506 195

Persoonlijk contact