EVC voor bewindvoering

EVC voor bewindvoering

EVC voor bewindvoering

Per 1 april 2016 moeten alle beschermingsbewindvoerders voldoen aan de wettelijke kwaliteitseisen, een afgeronde, passende MBO niveau 4 opleiding. BPBI, de Branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders, en EVC Centrum Nederland hebben het initiatief genomen om bewindvoerders te informeren over de mogelijkheden van EVC.

Voldoet u nog niet aan de wettelijke eisen voor bewindvoerders? Dan kunt u nu nog kiezen om uw werkervaring te laten erkennen. EVC Centrum Nederland heeft inmiddels vele bewindvoerders kunnen helpen met haar unieke EVC-procedure, speciaal voor de bewindvoerders die nog niet aan de nieuwe wettelijke kwaliteitseisen voldoen, maar wel beschikken over ruime ervaring als bewindvoerder. Daarmee behaalt u een officieel erkend Ervaringscertificaat, waarmee u aan kunt tonen te beschikken over tenminste het gevraagde MBO 4-niveau. Bij een aantal Rechtbanken kunt u direct terecht met het Ervaringscertificaat en bij andere Rechtbanken is het noodzakelijk om uw Ervaringscertificaat te verzilveren. Wanneer de eis van de rechtbank is dat u een erkend diploma moet aantonen, kunt u het Ervaringscertificaat aanbieden bij een erkende MBO-opleider. De opleider kan op basis van uw Ervaringscertificaat vrijstellingen bepalen, waardoor u versneld en met korting uw erkende MBO niveau 4 diploma kunt behalen. EVC Centrum Nederland heeft een samenwerkingsverband met Scheidegger Opleidingen en NCOI Opleidingen.

Bel (035 -7 506 195) of mail (info@evc-centrum-nederland.nl) ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak om erachter te komen of een EVC-procedure ook u verder kan helpen.

Juridisch administratief Dienstverlener niveau 4

Sociaal maatschappelijk dienstverlener niveau 4

-  HBO Bachelor Sociale Zekerheid

-  HBO Bachelor Sociaal Juridisch Dienstverlener

-  HBO Bachelor Rechten

Nieuwsoverzicht

Terug naar overzicht