MBO Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 MBO Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4

MBO Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4

MBO Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4

Als pedagogisch medewerker bied je dagelijks opvang aan baby's, peuters en jonge kinderen. Je levert hiermee een bijdrage aan hun opvoeding, verzorgt hen of ondersteunt hen. Je creëert een fysiek en emotioneel veilige, gezellige en stimulerende leefomgeving. Je werkt altijd volgens het pedagogisch plan van de organisatie. Je biedt ontwikkelingsgerichte activiteiten aan aan kinderen met en zonder specifieke begeleidingsvraag. Herken je in je eigen werk een van de bovenstaande taken en heb je MBO-werk- en -denkniveau, maar niet het bijbehorende diploma? EVC Centrum Nederland biedt een uniek erkenningsprogramma speciaal voor de ervaren pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Je behaalt een officieel erkend Ervaringscertificaat, waarmee je je MBO-niveau aantoont.

Officieel erkend

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan pedagogisch medewerkers en de behoefte aan gekwalificeerd personeel neemt dan ook toe. Het niet bezitten van een diploma wil echter niet zeggen dat de vereiste kennis niet in huis is. Met een EVC-procedure laat je je werkervaring en de kennis die je in opleidingen hebt opgedaan officieel erkennen. Op basis daarvan kun je mogelijk versneld een diploma behalen. EVC Centrum Nederland is specialist in de Erkenning van eerder Verworven Competenties (EVC). De procedures zijn volledig conform de landelijke code van het Nationaal Kenniscentrum EVC opgesteld. Je ontvangt een officieel erkend Ervaringscertificaat.

Met het verzenden van dit formulier schrijf je je in voor een EVC-procedure.

Kosten EVC procedure: €1290,-

De prijzen van de EVC-procedures/branchestandaarden kunnen afwijken, kijk voor de exacte prijs op de pagina van de specifieke EVC-procedure. Prijzen exclusief 21% BTW.

Persoonlijke gegevens

Loopbaandoel en doel EVC-procedure

Wat is je loopbaandoel? En hoe denk je dat EVC je gaat helpen om dit doel te bereiken? Geef dat hieronder aan:

Cv uploaden

Maak je inschrijving compleet en upload je cv.  

Alleen pdf, doc of docx s. v. p.

Betaling

Bij betaling ineens is 8% korting inbegrepen. Betaal je in termijnen, dan vervalt deze korting.

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacyverklaring en Servicevoorwaarden zijn van toepassing

Behoefte aan een persoonlijk advies? Laat het ons weten. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Velden met een * zijn verplicht.