MBO Allround Medewerker Facilitaire Dienstverlening niveau 3 MBO Allround Medewerker Facilitaire Dienstverlening niveau 3

MBO Allround Medewerker Facilitaire Dienstverlening niveau 3

Niveau:
MBO
Vakgebied
Facilitair
Niveau
MBO 3
Kosten
Zie kostenspecificatie

Als allround medewerker facilitaire dienstverlening houd je je bezig met ondersteunende taken om de organisatie goed te laten draaien. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van één of meerdere gebouwen of ruimten waarin je organisatie is gevestigd. Je bent een echte duizendpoot met een brede blik op diverse omgevingen en werkzaamheden. Je hebt niet alleen zicht op de uitvoering van facilitaire werkzaamheden, maar voert deze ook zelf uit en coördineert uitvoerende werkzaamheden van collega’s. Herken je in je eigen werk een van de bovenstaande taken en heb je MBO-werk- en -denkniveau, maar niet het bijbehorende diploma? Dan kun je ervoor kiezen je werkervaring te laten erkennen. EVC Centrum Nederland biedt een uniek erkenningsprogramma speciaal voor de ervaren facilitair medewerker. Je behaalt een officieel erkend Ervaringscertificaat, waarmee je je MBO-niveau aantoont.

Officieel erkend

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan allround medewerkers facilitaire dienstverlening en de behoefte aan gekwalificeerd personeel neemt dan ook toe. Geen diploma in je bezit, maar wel de vereiste kennis in huis? Met een EVC-procedure laat je je werkervaring en de kennis die je in opleidingen hebt opgedaan officieel erkennen. Op basis daarvan kan vaak versneld een diploma worden behaald. EVC Centrum Nederland is specialist in het Erkennen van eerder Verworven Competenties (EVC). De procedures zijn volledig conform de landelijke kwaliteitscode van het Nationaal Kenniscentrum EVC opgesteld. Je ontvangt een officieel erkend Ervaringscertificaat.

Dit erkenningsprogramma is bedoeld voor iedereen die werkzaam is op een facilitaire afdeling in bijvoorbeeld een ziekenhuis, verzorgingshuis, hotel, bedrijfskantine of -restaurant of een onderhouds- en schoonmaakbedrijf, en die zijn kennis, inzicht en ervaring wil laten erkennen op officieel MBO-niveau. Op basis van werk en aanvullende vakgerichte cursussen heb je je verder ontwikkeld naar MBO-niveau. Dit betekent dat je al enige tijd (zo'n 3-5 jaar) op dit niveau werkzaam bent of recent bent geweest.

Doel en opzet van de EVC-procedure

Je start de EVC-procedure na een intake. De intake houdt in dat je een korte digitale Quickscan doorloopt, waarna je een persoonlijk adviesgesprek hebt met een adviseur van EVC Centrum Nederland. Een EVC-procedure wordt altijd getoetst aan de landelijke normen van een opleiding. Tijdens de intake bepalen wij met jou of EVC voor jou zinvol is en welke EVC-procedure het beste past. Vanuit de landelijke norm worden je kennis en ervaring in beeld gebracht. Je doorloopt vervolgens de digitale EVC-tool van EVC Centrum Nederland. In de EVC-tool beantwoord je gestructureerd vragen om je ervaring in beeld te brengen en verwerk je aanvullende gegevens die je ervaring onderbouwen. Zo bouw je een portfolio op. Gedurende dit traject word je uitstekend begeleid door een portfoliobegeleider.

Zodra je klaar bent met het opbouwen van je portfolio, kun je het door je leidinggevende laten aanvullen met zijn persoonlijke bevindingen over je ontwikkelde competenties. Voorafgaand aan de EVC-procedure wordt met je afgestemd of je daar toestemming voor geeft.

Op basis van de informatie uit je portfolio vindt een beoordeling plaats door een EVC-beoordelaar (assessor). Je complete portfolio wordt zorgvuldig met je doorgenomen in een assessment. Het resultaat van de EVC-procedure en je ontwikkelde ervaring worden weergegeven in een officieel erkend Ervaringscertificaat.

Doorlooptijd van de EVC-procedure

De doorlooptijd van de EVC-procedure bedraagt ongeveer 6-12 weken.

Ervaringscertificaat

Je rondt de EVC-procedure af met een officieel Ervaringscertificaat. Daarin wordt je MBO-niveau aangetoond. In het Ervaringscertificaat staan de werkprocessen beschreven die je erkend hebt gekregen.

Niveau

De EVC-procedure gaat uit van MBO-werk- en -denkniveau en relevante werkervaring in facilitaire dienstverlening.

Vervolgadvies

Afhankelijk van de uitkomst van de EVC-procedure en je loopbaanwens kun je instromen in de opleiding die het best bij jou past.
 

evc-schema-standaard_default-mbo-hbo_900

Quickscan: € 0,-
Inschrijfkosten: € 90,-
Digitale inventarisatie en portfoliobegeleiding: € 535,-
Persoonlijk assessment: € 590,-
Ervaringscertificaat: € 275,-
Vervolgadvies: € 0,-
Totale kosten: € 1490,-

Bij betaling ineens is 8% korting inbegrepen. Betaal je in termijnen, dan vervalt deze korting.

MBO Allround Medewerker Facilitaire Dienstverlening niveau 3

Niveau:
MBO
Vakgebied
Facilitair
Niveau
MBO 3
Kosten
Zie kostenspecificatie

CustomWidget2 - Overlay banners

Brochure gratis thuis ontvangen?

Brochure gratis thuis ontvangen?

Wil je graag alle informatie rustig thuis doorlezen? Vraag gratis onze brochure aan!

Vraag gratis aan

Persoonlijk contact

Weten wat EVC Centrum Nederland voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via:

  • 035 - 7506 195
  • info@evc-centrum-nederland.nl
Brochure gratis thuis ontvangen?
Brochure gratis thuis ontvangen?

Brochure gratis thuis ontvangen?

Wil je graag alle informatie rustig thuis doorlezen? Vraag gratis onze brochure aan!

Vraag gratis aan
Contact

Persoonlijk contact

Weten wat EVC Centrum Nederland voor jou kan betekenen?
Neem contact met ons op via:

  • 035 - 7506 195
  • info@evc-centrum-nederland.nl