HBO Bachelor Bedrijfseconomie HBO Bachelor Bedrijfseconomie

HBO Bachelor Bedrijfseconomie

Niveau:
HBO
Vakgebied
Financieel
Niveau
HBO Bachelor
Kosten
Zie kostenspecificatie

Je bent dagelijks bezig met het bedrijfseconomisch beheersen van je organisatie. Je zet het bedrijfs beleid om  in begrotingen en ziet erop toe dat men zich daaraan houdt. Om dit goed te kunnen heb je veel kennis van  financiële en administratieve processen. Je beschikt over ruime werkervaring, mede door aanvullende opleiding en training. Je hebt daarom wel een functie op HBO-niveau, maar niet het bijbehorende HBO-diploma. Laat daarom je competenties erkennen op officieel HBO-niveau. EVC Centrum Nederland biedt een uniek erkennings-programma, waarin je kunt deelnemen aan een procedure voor de Erkenning van eerder  Verworven Competenties (EVC). je laat daarmee zien wat je kunt en zet je kennis en ervaring om in een erkend Ervaringscertificaat,  waarmee je je HBO-niveau aantoont.

Officieel erkend

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan medewerkers in het vakgebied organisatiepsychologie en de behoefte aan gekwalificeerd personeel neemt dan ook toe. Ben je niet in het bezit van een diploma, maar heb je wel de vereiste kennis in huis?. Laat dan met een EVC-procedure je werkervaring en de kennis die je in opleidingen hebt opgedaan officieel erkennen. Op basis daarvan kun je mogelijk versneld een diploma behalen. EVC Centrum Nederland is specialist in de Erkenning van eerder Verworven Competenties (EVC). De procedures zijn volledig conform de landelijke code van het Nationaal Kenniscentrum EVC opgesteld. Je ontvangt een officieel erkend Ervaringscertificaat.

Ben je als administrateur, salarisadministrateur, (assistent-)controller of assistent-accountant al enige tijd (3-5 jaar) werkzaam in een positie op HBO-niveau en heb je relevante werkervaring opgedaan, aanvullende (vak)diploma's behaald of cursussen gevolgd die aansluiten op dit niveau (bij-voorbeeld MBA, PDL of delen van SPD)? En wil je je werkervaring, kennis en inzicht laten erkennen op officieel HBO-niveau? Dan is ons erkenningsprogramma voor jou bedoeld.

Doel en opzet van de EVC-procedure

Je start de EVC-procedure na het doorlopen van de intakeprocedure. De intake houdt in dat je een korte digitale Quickscan doorloopt, waarna je een persoonlijk adviesgesprek hebt met een van onze adviseurs. Een EVC-procedure wordt altijd getoetst aan de landelijke normen van een opleiding. Tijdens de intake bepalen wij met jou of EVC voor jou zinvol is en welke EVC-procedure het best past. Vanuit deze landelijke norm worden je kennis en ervaring in beeld gebracht.

Je doorloopt vervolgens de digitale EVC-tool van EVC Centrum Nederland. In de EVC-tool beantwoord je gestructureerd vragen om je ervaring in beeld te brengen en verwerk je aanvullende gegevens die je ervaring onderbouwen. Zo bouw je een portfolio op. Wij begeleiden jou daarbij.

Op basis van deze resultaten kan je leidinggevende jouw portfolio aanvullen met zijn persoonlijke bevindingen over jouw ontwikkelde competenties. Voorafgaand aan de procedure stemmen wij met je af of je daar toestemming voor geeft.

In een assessment met een EVC-beoordelaar (assessor) wordt je complete portfolio zorgvuldig doorgenomen en beoordeeld. Het resultaat van de EVC-procedure en je ontwikkelde ervaring worden weergegeven in een erkend Ervaringscertificaat. Hierbij ontvang je aanvullend een persoonlijk opleidingsadvies voor het best passende opleidingsprogramma. Op basis van je Ervaringscertificaat kun je bij HBO-instellingen vrijstellingen aanvragen om in een verkort opleidingsprogramma een diploma te behalen.

Doorlooptijd van de EVC-procedure

De doorlooptijd van de EVC-procedure bedraagt ongeveer 6-12 weken.

Ervaringscertificaat

Je rondt de EVC-procedure af met een officieel Ervaringscertificaat. Daarin wordt je HBO-niveau aangetoond. In het Ervaringscertificaat staan de competenties beschreven die je erkend hebt gekregen.

Het erkenningsprogramma gaat uit van HBO-werk- en -denkniveau en ruime, relevante werkervaring op bedrijfseconomisch gebied.

Vervolgadvies

Afhankelijk van de uitkomst van de EVC-procedure en je loopbaanwens kun je instromen in de opleiding die het best bij jou past. Bijvoorbeeld een volledige Bacheloropleiding of een HBO-deelprogramma dat aansluit bij je erkenningen.

evc-schema-standaard_default-mbo-hbo_900

Kosten

Quickscan:  € 0,-
Inschrijfkosten:  € 100,-
Digitale inventarisatie en portfoliobegeleiding:  € 560,-
Persoonlijk assessment:   € 620,-
Ervaringscertificaat:   € 295,-
Vervolgadvies:  € 0,-
Totale kosten: € 1575,-

Bij betaling ineens is 8% korting inbegrepen. Betaal je in termijnen, dan vervalt deze korting.

HBO Bachelor Bedrijfseconomie

Niveau:
HBO
Vakgebied
Financieel
Niveau
HBO Bachelor
Kosten
Zie kostenspecificatie

CustomWidget2 - Overlay banners

Brochure gratis thuis ontvangen?

Brochure gratis thuis ontvangen?

Wil je graag alle informatie rustig thuis doorlezen? Vraag gratis onze brochure aan!

Vraag gratis aan

Persoonlijk contact

Weten wat EVC Centrum Nederland voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via:

  • 035 - 7506 195
  • info@evc-centrum-nederland.nl
Brochure gratis thuis ontvangen?
Brochure gratis thuis ontvangen?

Brochure gratis thuis ontvangen?

Wil je graag alle informatie rustig thuis doorlezen? Vraag gratis onze brochure aan!

Vraag gratis aan
Contact

Persoonlijk contact

Weten wat EVC Centrum Nederland voor jou kan betekenen?
Neem contact met ons op via:

  • 035 - 7506 195
  • info@evc-centrum-nederland.nl