HBO Associate degree Commerciële Economie

Niveau
HBO
Totale kosten
Direct inschrijven
Heeft u vragen? 035 - 7 506 195

Procedure informatie

Algemeen

Je werkt al jaren als marketingmedewerker of (online) salesmedewerker. Je bent goed in projecten managen, weet hoe je koopgedrag meet en beïnvloedt en je kunt marktanalyses maken. Hierdoor werk je boven MBO-niveau. Herken je jezelf in deze omschrijving? En wil je aantonen wat je kunt, maar heb je geen zin om een volledige opleiding te volgen voor iets dat je al kunt? Laat je werkervaring dan erkennen bij EVC Centrum Nederland. Hier vind je een erkenningsprogramma speciaal voor marketing- en (online)salesmedewerkers, waarmee je een officieel erkend Ervaringscertificaat haalt. Zo toon je aan dat je op HBO Associate degree-niveau werkt.

Doelgroep

Dit erkenningsprogramma is bedoeld voor jou als je een ervaren marketingmedewerker of (online)salesmedewerker bent en je je kennis, inzicht en ervaring wilt laten erkennen op HBO Associate degree-niveau. Dit betekent dat je tussen MBO- (operationeel) en HBO-niveau (tactisch) in zit. Naast relevante werkervaring heb je aanvullende (vak)diploma's behaald of cursussen gevolgd die aansluiten op HBO-niveau. Twijfel je of jij in de doelgroep valt? Neem dan contact met ons op, we vertellen je graag meer.

Procedure

Doel en opzet van de EVC-procedure

Je start met een intake. De intake houdt in dat je een korte digitale Quickscan doorloopt, waarna je een persoonlijk adviesgesprek hebt met een adviseur van EVC Centrum Nederland. Een EVC-procedure wordt altijd getoetst aan de landelijke normen van een opleiding. Tijdens de intakebepalen wij met jou of EVC voor jou zinvol is en welke EVC-procedure het beste past. Vanuit de landelijke norm worden je kennis en ervaring in beeld gebracht. Je doorloopt vervolgens de digitale EVC-tool van EVC Centrum Nederland. Inde EVC-tool beantwoord je gestructureerd vragen om je ervaring in beeld te brengen en verwerk je aanvullende gegevens die jouw ervaring onderbouwen. Zo bouw je een portfolio op. Gedurende dit traject word je uitstekend begeleid door een portfoliobegeleider.

Zodra je klaar bent met het opbouwen van je portfolio, kun je het door je leidinggevende laten aanvullen met zijn persoonlijke bevindingen over je ontwikkelde competenties. Voorafgaand aan de EVC-procedure stemmen we met je af of je daar toestemming voor geeft.

Op basis van de informatie uit je portfolio vindt een beoordeling plaats door een EVC-beoordelaar (assessor). Je complete portfolio wordt zorgvuldig met je doorgenomen in een assessment. Het resultaat van de EVC-procedure en je ontwikkelde ervaring worden weergegeven in een erkend Ervaringscertificaat.

Doorlooptijd van de EVC-procedure

De doorlooptijd van de EVC-procedure bedraagt ongeveer 6-12weken.

Ervaringscertificaat

Je rondt de EVC-procedure af met een officieel Ervaringscertificaat. Daarin wordt je HBO-niveau aangetoond. In het Ervaringscertificaat staan de competenties beschreven die je erkend hebt gekregen.

De EVC-procedure gaat uit van HBO-werk- en -denkniveau en relevante werkervaring.

Vervolgadvies

Afhankelijk van de uitkomst van de EVC-procedure en je loopbaanwens kun je instromen in de HBO Bachelor Commerciële Economie.

EVC-Schema-Standaard_900

Kosten

Kosten

Quickscan:  € 0,-
Inschrijfkosten:  € 40,-
Digitale inventarisatie en portfoliobegeleiding:  € 500,-
Persoonlijk assessment:   € 575,-
Ervaringscertificaat:   € 275,-
Vervolgadvies:  € 0,-
Totale kosten: € 1.390,-


Op de EVC-procedure is 21% btw van toepassing.

HBO Associate degree Commerciële Economie

Niveau HBO
Totale kosten Zie kostenspecificatie

Incompany- of maatwerktrajecten

Meer hierover

Persoonlijk contact

035 - 7 506 195

Persoonlijk contact