HBO AD Executive Officemanager HBO AD Executive Officemanager

HBO AD Executive Officemanager

Als executive officemanager vorm je het cement tussen de stenen van je organisatie. Je beheert de agenda, regelt afspraken en onderhoudt het contact met in- en externe relaties. Je voert officemanagementtaken uit en fungeert als aanspreekpunt voor werknemers, directie en management. Je weet exact wat er binnen je organisatie leeft en speelt.
Herken je in je eigen werk een van de bovenstaande taken? Heb je HBO-werk- en -denkniveau, maar niet het bijbehorende diploma? Laat je werkervaring dan erkennen. EVC Centrum Nederland biedt een uniek erkenningsprogramma speciaal voor de ervaren executive officemanager. Je ontvangt een officieel erkend Ervaringscertificaat. Daarmee toon je je HBO-niveau aan.

Officieel erkend

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan executive officemanagers en de behoefte aan gekwalificeerd personeel neemt dan ook toe. Ben je niet in het bezit van een diploma, dan kun je evengoed de vereiste kennis in huis hebben. Met een EVC-procedure laat je je werkervaring en de kennis die je in opleidingen hebt opgedaan officieel erkennen. Op basis daarvan verdien je vrijstellingen in de NVAO-geaccrediteerde HBO Bachelor Communicatie en Organisatie specialisatie Executive officemanagement van onze businesspartner Schoevers. Daarmee behaal je je Bachelorgraad via een verkorte route. EVC Centrum Nederland is specialist in de Erkenning van eerder Verworven Competenties (EVC). De procedures zijn volledig conform de landelijke kwaliteitscode van het Nationaal Kenniscentrum EVC opgesteld. Je ontvangt een officieel erkend Ervaringscertificaat.

 

 

Dit erkenningsprogramma is bedoeld voor ambitieuze supportprofessionals die zich willen ontwikkelen tot topdirectiesecretaresse, managementassistent of executive officemanager. Je wilt de spin in het web zijn op het hoogste niveau.

Doel en opzet van de EVC-procedure

Je start met een intake. De intake houdt in dat je een korte digitale Quickscan doorloopt, waarna je een persoonlijk adviesgesprek hebt met een adviseur van EVC Centrum Nederland. Een EVC-procedure wordt altijd getoetst aan de landelijke normen van een opleiding. Tijdens de intake bepalen wij met jou of EVC voor jou zinvol is en welke EVC-procedure het beste past. Vanuit de landelijke norm worden je kennis en ervaring in beeld gebracht. Je doorloopt vervolgens de digitale EVC-tool van EVC Centrum Nederland. In de EVC-tool beantwoord je gestructureerd vragen om je ervaring in beeld te brengen en verwerk je aanvullende gegevens die jouw ervaring onderbouwen. Zo bouw je een portfolio op. Gedurende dit traject word je uitstekend begeleid door een portfoliobegeleider.

Zodra je klaar bent met het opbouwen van je portfolio, kun je het door je leidinggevende laten aanvullen met zijn persoonlijke bevindingen over je ontwikkelde competenties. Voorafgaand aan de EVC-procedure stemmen we met je af of je daar toestemming voor geeft.

Op basis van de informatie uit je portfolio vindt een beoordeling plaats door een EVC-beoordelaar (assessor). Je complete portfolio wordt zorgvuldig met je doorgenomen in een assessment. Het resultaat van de EVC-procedure en je ontwikkelde ervaring worden weergegeven in een erkend Ervaringscertificaat.

Doorlooptijd van de EVC-procedure

De doorlooptijd van de EVC-procedure bedraagt ongeveer 6-12 weken.

Ervaringscertificaat

Je rondt de EVC-procedure af met een officieel Ervaringscertificaat. Daarin wordt je HBO-niveau aangetoond. In het Ervaringscertificaat staan de competenties beschreven die je erkend hebt gekregen.

De EVC-procedure gaat uit van HBO-werk- en -denkniveau en relevante werkervaring als executive officemanager.

Vervolgadvies

Afhankelijk van de uitkomst van de EVC-procedure en je loopbaanwens kun je instromen in de NVAO-geaccrediteerde HBO Bachelor Communicatie en Organisatie specialisatie Executive officemanagement van onze businesspartner Schoevers.

 

EVC-Schema-Standaard_900

Op de EVC-procedure is 21% btw van toepassing. In dit kostenoverzicht is de 8% korting inbegrepen die je krijgt als je in één keer betaalt. Betaal je in termijnen, dan vervalt deze korting.

HBO AD Executive Officemanager

CustomWidget2 - Overlay banners

Brochure gratis thuis ontvangen?

Brochure gratis thuis ontvangen?

Wil je graag alle informatie rustig thuis doorlezen? Vraag gratis onze brochure aan!

Vraag gratis aan

Persoonlijk contact

Weten wat EVC Centrum Nederland voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via:

  • 035 - 7506 195
  • info@evc-centrum-nederland.nl
Brochure gratis thuis ontvangen?
Brochure gratis thuis ontvangen?

Brochure gratis thuis ontvangen?

Wil je graag alle informatie rustig thuis doorlezen? Vraag gratis onze brochure aan!

Vraag gratis aan
Contact

Persoonlijk contact

Weten wat EVC Centrum Nederland voor jou kan betekenen?
Neem contact met ons op via:

  • 035 - 7506 195
  • info@evc-centrum-nederland.nl