EVC in organisaties EVC in organisaties

EVC in organisaties

EVC in organisaties

EVC Centrum Nederland is uitstekend uitgerust om incompany- of maatwerkprojecten uit te voeren binnen verschillende branches. Of het nu gaat om een Assessment, een EVC-procedure, een Ervaringsprofiel of een loopbaantraject. Wij hanteren onze aanpak ook bij het oplossen van de complexere, bedrijfsbrede vraagstukken. Voordat wij een incompanytraject starten, bepalen wij samen met u nauwkeurig de doelstellingen voor uw organisatie. Ook denken we graag met u mee of een groepsgewijze aanpak wenselijk is, of dat de individuele aanpak beter bij uw medewerkers past. Op die manier weet u zeker dat we het meest efficiĆ«nte en best passende traject starten. 

HR Workshop

EVC Centrum Nederland geeft regelmatig HR workshop. Hierin geven we een een impressie voor welke doelen EVC ingezet kan worden. Interesse? Lees er meer over of meld u aan!

HR Workshops

Maatwerk- en incompany

Door het grote aantal meet- en analysemethodieken en trajecten van EVC Centrum Nederland zijn er altijd mogelijkheden om inzicht te krijgen in de capaciteiten en het potentieel van uw medewerkers en organisatie. Voordeel van een maatwerktraject is dat we op de door u gewenste locatie en tijd aan het werk gaan, zowel met individuen als met een groep of een hele afdeling. Uw medewerkers gaan daardoor binnen de vertrouwde omgeving aan de slag en hebben geen extra reistijd. Steeds meer organisaties kiezen ervoor om al hun EVC-procedures, Assessments, Loopbaantrajecten en Ervaringsprofielen door EVC Centrum Nederland te laten afnemen.

Hieronder een voorbeeld van een incompany-traject wat wij onlangs hebben uitgevoerd:

EVC-certificering voor 46 Amarant-medewerkers

Een groep van 46 medewerkers van Amarant, onderdeel van welzijnsorganisatie Amarant Groep, mag zich door de EVC-certificering MBO 2 Helpende Zorg en Welzijn nu assistent begeleider noemen. Lees verder...

Wilt u weten wat EVC Centrum Nederland voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact op of praat met een van onze adviseurs tijdens een HR Workshop.