EVC Centrum Nederland staat op Nursing Experience

EVC Centrum Nederland staat op Nursing Experience

Versneld een zorgdiploma behalen? Bezoek ons tijdens de Nursing Experience op het Opleidingsplein

Ga jij op 6 en 7 december naar de Nursing Experience in Ede? En wil jij op basis van je ervaring en kennis een verkorte opleiding volgen en snel een erkend diploma behalen? Bezoek dan de stand van EVC Centrum Nederland op het 'Opleidingsplein'. Wij vertellen je hoe wij je met EVC kunnen helpen. Bovendien krijg je € 150,- feestmaandkorting als je je bij ons vóór 31 december 2018 voor een EVC-procedure inschrijft.

Heb je geen of niet het juiste zorgdiploma, maar beschik je wel over relevante ervaring en kennis? Dan is het mogelijk om die om te zetten in vrijstellingen in een (vervolg)opleiding. EVC Centrum Nederland biedt daarvoor verschillende EVC-procedures.

Met de Quickscan naar een advies dat jou verder helpt

Wil je weten of EVC voor jou zinvol is? Vul dan onze Quickscan in. Beantwoord de vragen en ontvang een persoonlijk advies waarmee je concreet uit de voeten kunt. Of doe de Quickscan ter plekke op onze stand. 

Doe de Quickscan

 

Verdien met je kennis en ervaring vrijstellingen

EVC staat voor Erkenning van Verworven Competenties. Jouw kennis en kunde kun je officieel laten erkennen in een officieel Ervaringscertificaat. Dat komt onder meer van pas als je wilt aantonen dat je over het juiste niveau beschikt voor een functie die je ambieert. Maar ook als je een opleiding wilt of moet volgen. Heb je voldoende kennis, dan verdien je vrijstellingen en volg je alleen de vakken die nog nodig zijn. Dat scheelt tijd en kosten. En zo komt je diploma dichterbij.

De voordelen van een EVC-traject

EVC biedt veel voordelen. We zetten ze even voor je op een rij:

  • Formele erkenning van ervaring
  • Voldoen aan een certificeringseis of diplomavereiste
  • Korte route naar een MBO- of HBO-diploma
  • Meer kans op een nieuwe baan of promotie
  • Niets hoeven leren wat je al weet
  • Lagere opleidingskosten

€ 150,- korting voor snelle beslissers

We maken het extra aantrekkelijk voor je om bij ons een EVC-procedure te doorlopen. Schrijf je vóór 31 december 2018 in, dan ontvang je € 150,- korting. Een reden te meer om onze stand te bezoeken.

Vragen? Vul het contactformulier op onze site in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Nieuwsoverzicht

Terug naar overzicht