EVC Centrum Nederland 'hofleverancier' van gemeenten

EVC Centrum Nederland 'hofleverancier' van gemeenten

EVC Centrum Nederland is door het A+O fonds Gemeenten benoemd tot 'Hofleverancier EVC', voor het Erkennen van Verworven Competenties bij gemeenten.

EVC als instrument voor ontwikkeling

Het streven van het A+O fonds Gemeenten is dat meer gemeenten en gemeentelijke organisaties EVC inzetten voor:

  • de ontwikkeling van de organisatie
  • en de loopbaanontwikkeling van medewerkers.

Door decentralisatie en veranderende verhoudingen tussen overheid, burgers en bedrijven krijgen ambtenaren te maken met nieuwe functie-eisen. Daarnaast zal een deel van het personeel naar ander werk begeleid moeten worden. Het A+O fonds Gemeenten beschouwt EVC als een belangrijk instrument om organisaties en ambtenaren goed voor te bereiden op deze veranderingen.

EVC Centrum Nederland is een erkende aanbieder door het A+O fonds geselecteerd, die er naar streeft om gemeenten en gemeentelijke organisaties te ontzorgen als het gaat om het afnemen van EVC-procedures.

Wat kunt u verwachten van EVC Centrum Nederland ?

De titel 'hofleverancier' garandeert u dat EVC Centrum Nederland:

  • voldoet aan de kwaliteitscode EVC en beschikt over vereiste licenties
  • met haar aanbod alle gemeenten in Nederland bedient
  • op de hoogte is van de competentieprofielen binnen de sector
  • op verbetering gerichte monitorings-en evaluatieactiviteiten hanteert
  • staffelkortingen hanteert
Met meer dan 200 procedures op MBO en HBO niveau is EVC Centrum Nederland de grootste EVC-specialist van Nederland. Niet voor niets mogen wij jaarlijks voor duizenden werknemers en hun organisaties een dergelijke procedure begeleiden. Wij zijn er op ingericht om op uiterst professionele wijze kleinere en grootschalige EVC-projecten uit te voeren. 

Interesse?

Heeft u interesse? Voor uw organisatie maken wij graag een gerichte offerte, rekening houdend met de prijsafspraken die wij met het A+O fonds Gemeenten hebben gemaakt. Neem direct contact op met een van onze consultants via 035 - 7 506 195 of via het contactformulier.

Een kleine greep uit onze EVC-procedures

MBO

HBO

Bekijk hier het volledige overzicht van alle EVC-procedures.

Erkende kwaliteit

In 2009 is de landelijke Kwaliteitscode EVC opgesteld om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de EVC-beoordelingen goed is. EVC Centrum Nederland werkt geheel volgens deze kwaliteitscode en is erkend aanbieder van EVC voor MBO en HBO. EVC Centrum Nederland is bovendien volledig ISO-gecertificeerd. Dat wil zeggen dat alle kwaliteitsprocessen uitstekend onder controle zijn.

Nieuwsoverzicht

Terug naar overzicht