Ervaringsprofiel

Bent u toe aan de volgende stap in uw loopbaan? Met een Ervaringsprofiel vindt u de juiste richting

Wilt u de volgende stap in uw loopbaan zetten, maar weet u niet in welke richting? Dan stellen wij voor u een Ervaringsprofiel (EVP) op. Met een EVP-procedure helpen wij u enorm. Soms is het immers lastig te overzien wat de optimale volgende carrièrestap is. Misschien denkt u aan een (vervolg)opleiding. Of u wilt uw vleugels uitslaan in een nieuwe functie. Maar dan is het wel belangrijk om te weten waar uw talenten liggen, in welke functie u optimaal tot uw recht komt. Dat wordt helder tijdens een EVP-procedure. In het Ervaringsprofiel worden uw (werk)ervaring en uw kernkwaliteiten beschreven. Daardoor krijgt u meer zelfinzicht en zet u gerichter die gewenste volgende stap. 

Met een Ervaringsprofiel staat u sterker op de arbeidsmarkt

De EVP-procedure is bedoeld om gericht sturing te geven aan uw loopbaan. Dat doet u op basis van de inzichten die u gedurende het traject opdoet. Aan het eind van de rit ontvangt u een eindverslag: het Ervaringsprofiel. Wat staat er in dit eindverslag?

  • Uw relevante werkervaring
  • Uw kernkwaliteiten op basis van uw (werk)ervaring en gemaakte Assessment(s)
  • Uw Assessmentuitslag(en)
  • Een vernieuwd cv (in geval van loopbaanadvies)
  • Een persoonlijk loopbaan- of opleidingsadvies

Met uw Ervaringsprofiel in handen weet u hoe u uw loopbaan een passend vervolg geeft. Of welke opleiding u het best kunt volgen. Maar vooral positioneert u zich sterker op de arbeidsmarkt. Immers, in het eindverslag staat zwart-op-wit dat u geschikt bent voor een bepaalde functie of opleiding. En tijdens een sollicitatiegesprek legt u het als bewijsstuk op tafel.

De kwaliteit van de EVP-procedure en het eindverslag wordt gewaarborgd door ons HKK-keurmerk (Hobéon Keurmerk voor Kwaliteit). 

Hoe werkt u naar dit eindresultaat toe?

Zo zet u uw stappen in een EVP-procedure:

EVC_Schema

Stappenplan met Ervaringscoach

1. U vult een intakeformulier in.

2. U voert het eerste gesprek met uw Ervaringscoach en kiest uw Assessment.

3. U maakt het digitale Assessment.

4. U bouwt een portfolio op van alle belangrijke documenten.

5. U ontvangt het eindverslag: het Ervaringsprofiel.

6. U krijgt een vervolgadvies.

Duur en kosten van een EVP-traject

De totaalprijs van een EVP-traject is € 1.350,- (exclusief 21% btw). De procedure neemt maximaal 4 maanden in beslag, afhankelijk van de hoeveelheid tijd die u zelf investeert. De Quickscan en het vrijblijvende adviesgesprek voorafgaand aan het EVP-traject kosten u niets.

Meer informatie?

Wilt u een EVP-traject doorlopen, dan kunt u zich via onderstaande knop inschrijven. Heeft u vragen, wilt u een EVP-traject opstarten voor uw medewerkers, of bent u geïnteresseerd in een maatwerktraject? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 035-750 61 95 of via ons contactformulier.

Download de pdf Inschrijven

Brochure

Nu aanvragen

Persoonlijk contact

035 - 7 506 195

Persoonlijk contact