Ervaringsprofiel

Wilt u graag richting geven aan uw carrière, maar weet u niet wat voor u een logische vervolgstap is? Bij EVC Centrum Nederland kunt u een Ervaringsprofiel (EVP) laten opstellen, om inzichtelijk te maken over welke ervaring en (kern)kwaliteiten u beschikt. Het doorlopen van een EVP-traject vergroot uw zelfinzicht, zodat u een duidelijk beeld krijgt van het vervolg van uw carrière. 

Wat is de volgende stap in uw carrière?

Dat is de hoofdvraag van een Ervaringsprofiel. Soms is het lastig om te overzien wat de optimale volgende carrièrestap is. Voor de een is dat een (vervolg)opleiding, voor een ander wordt het tijd om de vleugels uit te slaan in een nieuwe functie. Tijdens een EVP-procedure staan daarom uw (werk)ervaring en uw kernkwaliteiten centraal. Met een Ervaringsprofiel vergroot u uw zelfinzicht, zodat u gerichter de volgende stap in uw loopbaan kunt zetten. 

Intakeformulier

Bij de start van uw EVP-procedure vult u het uitgebreide intakeformulier in, om de centrale vraag en de doelstelling van uw persoonlijke EVP-traject vast te stellen. De Ervaringscoach kan zo heel specifiek aan de slag met uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Ervaringscoach

Op basis van het intakeformulier gaat u in gesprek met de Ervaringscoach. Tijdens dit gesprek kunt u aangeven wat uw verwachtingen zijn en kunt u eventueel zaken uit het intakeformulier verder toelichten. Voor de Ervaringscoach wordt zo duidelijk hoe hij u het beste kan begeleiden en ondersteunen bij het in kaart brengen van uw loopbaanwens.

Assessment

Naar aanleiding van het eerste gesprek volgt een digitaal Assessment. De Ervaringscoach kiest het type Assessment (Select, Motor of Develop) dat het beste past bij uw loopbaandoelstelling. Het Assessment bestaat uit een aantal tests, die u flexibel online kunt invullen. 

Portfolio

Gedurende het traject bouwt u een portfolio op, waarin alle belangrijke documenten worden opgenomen. Denk hierbij aan het ingevulde intakeformulier en de uitslagen van de doorlopen tests, maar ook aan diploma's en certificaten die u in het verleden heeft gehaald.

Eindverslag en commercieel cv

Op basis van de inzichten die u tijdens de EVP-procedure heeft opgedaan, kunt u gericht sturing geven aan uw loopbaan. U ontvangt bovendien ter afronding van het EVP-traject een eindverslag, met daarin een persoonlijk loopbaanadvies en uw commerciële cv. Met deze documenten kunt u zich sterker positioneren op de arbeidsmarkt, bijvoorbeeld door uw geschiktheid voor een bepaalde functie aan te tonen of tijdens een sollicitatiegesprek. 

De kwaliteit van de EVP-procedure en het eindverslag wordt gewaarborgd door ons HKK-keurmerk (Hobéon Keurmerk voor Kwaliteit). 

De voordelen van een Ervaringsprofiel

  • Uw werkervaring en kernkwaliteiten gestructureerd in kaart gebracht
  • Antwoord op individuele loopbaanvragen
  • Commercieel cv: een sterke uitgangspositie bij een sollicitatie
  • Persoonlijk loopbaanadvies

Duur en kosten van een EVP-traject

De totaalprijs van een EVP-traject is € 1.290,- (exclusief 21% btw). De procedure neemt maximaal 4 maanden in beslag, afhankelijk van de hoeveelheid tijd die u zelf investeert.
De Quickscan en het vrijblijvende adviesgesprek voorafgaand aan het EVP-traject kosten u niets. 

Meer informatie?

Wilt u een EVP-traject doorlopen, dan kunt u zich via onderstaande knop inschrijven. Heeft u vragen, wilt u een EVP-traject opstarten voor uw medewerkers, of bent u geïnteresseerd in een maatwerktraject? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 035-750 61 95 of via ons contactformulier.

 

Download de pdf Inschrijven

Brochure

Nu aanvragen

Persoonlijk contact

035 - 7 506 195

Persoonlijk contact