Erkende kwaliteit Erkende kwaliteit

Erkende kwaliteit

Erkende kwaliteit

EVC_Aanbieder

Wanneer u investeert in de ontwikkeling van uzelf of uw medewerkers, dan wilt u verzekerd zijn van de hoogste kwaliteit van dienstverlening. En of we nu een incompanytraject bij uw organisatie uitvoeren of u als individuele deelnemer een van onze trajecten ingaat, wij verzekeren u dat u kunt vertrouwen op onze erkende kwaliteit en expertise doordat wij een erkend EVC-centrum zijn. Met ruim 250 erkende EVC-procedures zijn we zelfs de grootste EVC-specialist van Nederland. Niet voor niets mogen wij jaarlijks duizenden werknemers en hun organisaties tijdens een dergelijke procedure begeleiden. We durven onszelf daarom met een gerust hart 'Ervaringsdeskundig' te noemen.

Erkend instituut

Om de waarde van het Ervaringscertificaat en het Ervaringsprofiel te kunnen garanderen, moeten deze procedures worden afgenomen door een erkend instituut. In 2021 is de landelijke Kwaliteitscode-EVC 3.0 opgesteld om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de EVC-beoordelingen goed is. EVC Centrum Nederland werkt geheel volgens deze Kwaliteitscode en is erkend aanbieder van EVC-procedures.

Kies voor de zekerheid en expertise van EVC Centrum Nederland

EVC Centrum Nederland is erkend aanbieder voor EVC-procedures en staat bij het Nationaal Kenniscentrum EVC geregistreerd. Wij werken uitsluitend met goed getrainde en ervaren assessoren en portfoliobegeleiders. Dit zijn professionals die hun sporen in de praktijk ruimschoots hebben verdiend. Zij worden in de evaluaties dan ook gewaardeerd met hoge cijfers.

ISO 9001

EVC Centrum Nederland is ISO-9001 gecertificeerd. Deze certificering is gericht op optimaal kwaliteitsmanagement. Een kwaliteitsmanagementsysteem conform de ISO 9001 norm is bepalend voor de kwaliteit van onze trainingen, opleidingen. Kwaliteit- en klantgerichtheid zijn belangrijke aspecten voor EVC Centrum Nederland en wordt geborgd door het uitvoeren van de PDCA-cyclus. De ISO-certificering heeft een cyclus van drie jaar waarbij een externe auditor ieder jaar een controle uitvoert of EVC Centrum Nederland voldoet aan de internationaal erkende eisen.

ISO 27001

EVC Centrum Nederland is ISO 27001 gecertificeerd. Deze wereldwijd erkende certificering is gericht op informatieveiligheid. Informatiebeveiliging conform de ISO 27001 norm zorgt voor een adequaat niveau van beveiliging van onze gegevens, de gegevens van docenten en studenten. Het hebben van een ISO 27001 certificaat is voor EVC Centrum Nederland van groot belang zodat EVC Centrum Nederland docenten, studenten en partners inzien welk belang EVC Centrum Nederland hecht aan het omgaan met gegevens waaronder persoonsgegevens. De ISO-certificering heeft een cyclus van drie jaar waarbij een externe auditor ieder jaar een controle uitvoert of EVC Centrum Nederland voldoet aan de internationaal erkende eisen.

NRTO

EVC Centrum Nederland is onderdeel van Salta Group. Salta Group is aangesloten bij NRTO. NRTO is dé overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. NRTO is een gesprekspartner voor politiek, ministeries, onderwijspartijen, maatschappelijke organisaties en de media. NRTO is lid van VNO-NCW. De leden van de NRTO houden zich aan een gedragscode die u kunt vinden op de website. De algemene voorwaarden van de NRTO kunt u vinden op hun eigen website.
 

NRTO_keurmerk-100 ISO_27001_logo     iso9001