Erkende kwaliteit

EVC_Aanbieder

Wanneer u investeert in de ontwikkeling van uzelf of uw medewerkers, dan wilt u verzekerd zijn van de hoogste kwaliteit van dienstverlening. En of we nu een incompanytraject bij uw organisatie uitvoeren of u als individuele deelnemer een van onze trajecten ingaat, wij verzekeren u dat u kunt vertrouwen op onze erkende kwaliteit en expertise doordat wij een erkend EVC-centrum zijn. Met ruim 250 erkende EVC-procedures zijn we zelfs de grootste EVC-specialist van Nederland. Niet voor niets mogen wij jaarlijks duizenden werknemers en hun organisaties tijdens een dergelijke procedure begeleiden. We durven onszelf daarom met een gerust hart 'Ervaringsdeskundig' te noemen.

Erkend instituut

Om de waarde van het Ervaringscertificaat en het Ervaringsprofiel te kunnen garanderen, moeten deze procedures worden afgenomen door een erkend instituut. In 2009 is de landelijke Kwaliteitscode-EVC opgesteld om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de EVC-beoordelingen goed is. EVC Centrum Nederland werkt geheel volgens deze Kwaliteitscode en is daardoor erkend aanbieder van EVC-procedures op zowel MBO- als HBO-niveau.

Kies voor de zekerheid en expertise van EVC Centrum Nederland

EVC Centrum Nederland is erkend voor MBO en HBO EVC-procedures door DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs) en staat bij het Kenniscentrum EVC geregistreerd. Wij werken uitsluitend met goed getrainde en ervaren assessoren en portfoliobegeleiders. Dit zijn professionals die hun sporen in de praktijk ruimschoots hebben verdiend. Zij worden in de evaluaties dan ook gewaardeerd met hoge cijfers.

ISO 9001

EVC Centrum Nederland is volledig ISO-gecertificeerd. Dat wil zeggen dat alle kwaliteitsprocessen uitstekend onder controle zijn. U kunt er dus van uitgaan dat EVC Centrum Nederland een betrouwbare EVC-aanbieder is, die waarmaakt wat zij belooft.

HKK voor Assessmentscentra

EVC Centrum Nederland voldoet volledig aan alle beoordelingscriteria en heeft daarmee het HKK voor Assessmentcentra (Hobéon Keurmerk voor Kwaliteit) toegekend gekregen. Hiermee toont EVC Centrum Nederland aan dat uw assessments in goede handen zijn bij ons.

 

Brochure

Nu aanvragen

Persoonlijk contact

035 - 7 506 195

Persoonlijk contact