Develop: het ontwikkelassessment

Het Develop Assessment is een ontwikkelassessment die de huidige en potentiële performance van u of uw medewerker in kaart brengt. De uitkomst van het Assessment maakt in één oogopslag duidelijk welk ontwikkelpotentieel de kandidaat heeft in relatie tot de huidige of toekomstige functie. 

Het Develop Assessment bestaat uit: 

  • Talent Scan: dit ontwikkelinstrument geeft een uitstekend inzicht in persoonlijke talenten, valkuilen en uitdagingen waardoor groei vanuit persoonlijke kracht mogelijk is. 
  • 360 graden performance: dit is een feedbackinstrument dat in kaart brengt hoe de kandidaat zich in de praktijk gedraagt op het gekozen competentieprofiel. 
  • CAS (Competentie Assessment Systeem): in dit onderdeel moeten persoonlijkheidsvragen beantwoord worden. Dit geeft snel en objectief inzicht in uw competenties. 
  • Carrière drives: hierbij worden de persoonlijke drijfveren en voorkeursrollen in kaart gebracht, waardoor optimale prestaties mogelijk zijn.

"We waren op zoek naar een junior accountmanager, die bij het groeien van onze organisatie mee zou kunnen groeien naar een meer zelfstandige rol. Roy had de juiste papieren en paste goed in het team. Uit het ontwikkelassessment bleek bovendien dat hij de potentie had om een goede accountmanager te worden. We zijn nu een paar maanden verder en we merken dat hij de verwachtingen meer dan waarmaakt."

 

Inschrijven