Develop: het ontwikkelassessment Develop: het ontwikkelassessment

Develop: het ontwikkelassessment

Develop: het ontwikkelassessment

Het Develop-assessment is een ontwikkelassessment dat de huidige en potentiële performance van jou of je medewerker in kaart brengt. De uitkomst van het assessment maakt in één oogopslag het ontwikkelpotentieel duidelijk in relatie tot de huidige of toekomstige functie.  

Het Develop Assessment bestaat uit: 

  • Talent Scan: dit ontwikkelinstrument geeft een uitstekend inzicht in je persoonlijke talenten, valkuilen en uitdagingen. Dat maakt groei vanuit je persoonlijke kracht mogelijk. 
  • 360 graden performance: dit is een feedbackinstrument dat in kaart brengt hoe je je in de praktijk gedraagt op het gekozen competentieprofiel.
  • CAS (Competentie Assessment Systeem): in dit onderdeel beantwoord je persoonlijkheidsvragen. Dit geeft snel en objectief inzicht in je competenties. 
  • Carrièredrives: hierbij krijg je inzicht in je persoonlijke drijfveren en voorkeursrollen, waardoor optimale prestaties mogelijk zijn. 
"We waren op zoek naar een junior-accountmanager, die bij het groeien van onze organisatie mee zou kunnen groeien naar een meer zelfstandige rol. Roy had de juiste papieren en paste goed in het team. Uit het ontwikkelassessment bleek bovendien dat hij de potentie had om een goede accountmanager te worden. We zijn nu een paar maanden verder en we merken dat hij de verwachtingen meer dan waarmaakt." 
 

Inschrijven