Corrector EVC

Corrector EVC

Corrector EVC
Hilversum
32-40 uur

De Functie
Als Corrector EVC zorg jij ervoor dat onze Ervaringscertificaten van de hoogste kwaliteit zijn.
Met jouw nauwkeurige en kritische blik corrigeer je de Ervaringscertificaten. Je zorgt ervoor dat de teksten taalkundig in orde zijn en je geeft feedback over het aangeleverde materiaal.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Corrigeren van Ervaringscertificaten en EVC-procedures. Hierbij let je voornamelijk op spelling, interpunctie en zinsbouw. Ook kijk je naar de in de certificaten gebruikte onderbouwing.
  • Feedback geven aan de assessoren die de certificaten opstellen.
  • Zodanig organiseren van de taken dat de gestelde deadlines gehaald worden.

Daarnaast help je in drukke tijden je collega's met het corrigeren van studiemateriaal, examens, accreditatiedocumenten en studieboeken.

Het Team
In deze functie werk je in een professioneel en enthousiast team dat zich bezig houdt met de advisering en verkoop van EVC en assessment - trajecten. Je hebt veel contact met je directe collega's uit het team. Je hebt contact met externen zoals EVC deelnemers en assessoren. Je hebt intern contact met onder andere de afdeling Correctie. Je rapporteert rechtstreeks aan de directeur van EVC Centrum Nederland.


Het Profiel
In deze vacature staat de tekstuele kwaliteit van de documenten centraal. De ideale kandidaat heeft een uitstekend taalgevoel en vindt het een uitdaging om een tekst te perfectioneren. Je werkt nauwkeurig en geconcentreerd, ook binnen een dynamische omgeving.

Daarnaast beschik je over:

  • Een afgeronde Bachelor of Master op het gebied van Nederlands of communicatie
  • 1 tot 2 jaar relevante werkervaring
  • Een dienstverlenende instelling richting leveranciers en collega's.
  • Het vermogen om vriendelijk en duidelijk communiceren richting onze assessoren.

EVC Centrum Nederland is veruit de grootste erkende aanbieder van EVC-procedures in Nederland. Dit is niet voor niets. Vanwege de hoogwaardige kwaliteit van de organisatie, procedures, assessoren en adviseurs van EVC Centrum Nederland heeft het grootste deel van het Nederlands bedrijfsleven en de overheid er de afgelopen jaren definitief voor gekozen om zijn EVC-procedures door EVC Centrum Nederland af te laten nemen.

EVC staat voor Erkenning van Verworven Competenties. Dit betekent dat wat iemand geleerd heeft op school, in het werk of privé wordt beoordeeld en erkend. EVC maakt zichtbaar welke kennis, inzichten en ervaringen iemand heeft opgedaan. Daartoe wordt op een gestructureerde wijze informatie verzameld. Het resultaat wordt vastgelegd in een Ervaringscertificaat. Dit is zinvol wanneer iemand zich verder wil ontwikkelen in een vervolgopleiding of bij een sollicitatie duidelijk wil aangeven over welke competenties hij beschikt.

De salarisrange behorende bij deze vacature bedraagt €2000,- tot €2500,- bruto op fulltimebasis.

Meer informatie
Een proefopdracht maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.
Als jij denkt dat de combinatie tussen ons en jou net zo uniek is, dan maken we graag kennis met je. Stuur ons je motivatie plus een CV t.a.v. Roos Diemel via de 'reageer button' op de website.

Vacatureoverzicht

Terug naar overzicht