Assessments EVC Centrum Nederland krijgen Keurmerk voor Kwaliteit

Assessments EVC Centrum Nederland krijgen Keurmerk voor Kwaliteit

Mooi nieuws: het Assessmentcentrum van EVC Centrum Nederland heeft onlangs opnieuw het Hobéon Keurmerk voor Kwaliteit gekregen! En daar zijn wij heel trots op, want dit bevestigt dat onze assessments waardevol zijn voor jou als professional.

Uitreiking keurmerk Assessments

Assessments passen bij de arbeidsmarkt van nuOmscholing wordt een steeds belangrijker onderdeel van het personeelsbeleid. Dat stelt ir. Fred de Bruijn, partner en teamleider advies bij Hobéon, tijdens de uitreiking van het Keurmerk. Door het aantrekken van de arbeidsmarkt ontstaat namelijk een tekort aan geschikt personeel.

"In de EVC-discussie hebben we het dan over 'de nieuwe route', oftewel de arbeidsmarktroute. Naast de diplomaroute, waarbij je wordt beoordeeld om vervolgens een diploma van een ROC of hogeschool te kunnen behalen, liggen de kansen nu veel meer bij de arbeidsmarktroute om mensen van baan naar baan of van baanzoekend naar een baan te brengen", zegt hij.

"Maar naast EVC moet er ook iets gebeuren voor de overige honderdduizenden mensen die een stap willen of moeten zetten in hun loopbaan, met instrumenten die belangrijk zijn om die mensen ook echt een stuk verder te brengen. Het beoordelen van werknemers moet meer dan ooit tevoren een formatief element hebben. Dit formatieve element zien we terug in de assessments van EVC Centrum Nederland. Het assessment is daarmee dan ook meer dan ooit een écht arbeidsinstrument."

Over dit kwaliteitskeurmerk

Hobéon is een certificerings- en adviesbureau voor strategische vraagstukken in het onderwijs, voor organisaties en voor professionals. Om het Keurmerk te krijgen, werd een uitgebreide kwaliteitsanalyse uitgevoerd van de assessments van EVC Centrum Nederland. Het keurmerk is voor 3 jaar geldig. Eerder behaalde EVC Centrum Nederland ook al het Keurmerk van Kwaliteit van Hobéon voor het EVC-traject.

Het behalen van het Keurmerk is heel goed nieuws: zowel voor ons als voor jou als professional. "Dit geeft aan dat we ons breder positioneren," zegt Saskia Boering, directeur van EVC Centrum Nederland. EVC Centrum Nederland erkent namelijk niet alleen je verworven competenties met een EVC-traject, maar helpt je ook op andere manieren verder in je loopbaan. Bijvoorbeeld dus met de assessments. Dankzij dit keurmerk weet je zeker dat wij alles in huis hebben om jou verder te helpen.

Benieuwd wat onze assessments zoal kunnen betekenen voor jouw carrière? Bekijk dan onze assessmentpagina.

 

 

Nieuwsoverzicht

Terug naar overzicht