Assessments

EVC Centrum Nederland biedt verschillende Assessments aan, die inzicht geven in het (onbenut) potentieel van u of uw medewerkers. Deze informatie is zeer waardevol bij bijvoorbeeld sollicitatieprocedures, loopbaanvraagstukken en ontwikkeltrajecten. Maximaal rendement wordt pas behaald als het (groei)potentieel van medewerkers inzichtelijk is.

Het Assessmenttraject

Nadat u contact met ons heeft gezocht, plannen wij graag een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek in. Tijdens dit adviesgesprek overlegt u met een van onze adviseurs welk Assessment het meest geschikt is. Er kan natuurlijk ook een keuze gemaakt worden voor een combinatie van aanvullende tests.

Na inschrijving ontvangt uw medewerker van ons inlogcodes waarmee de test online gemaakt kan worden. Daarna wordt direct een afspraak ingepland met een van onze NIP-geregistreerde Assessmentpsychologen die een rapport opmaakt van de onderzoeksresultaten. Tijdens deze afspraak die in regio Utrecht plaatsvindt, wordt de uitslag van de test(s) met de kandidaat besproken. Alleen na expliciete toestemming van de kandidaat stuurt de psycholoog het rapport door naar de opdrachtgever.

De voordelen van een Assessment

We zetten de voordelen van een Assessmenttraject graag even op een rij:

  • Op een objectieve en onafhankelijke wijze worden geschiktheid voor een functie, (potentiële) performance en loopbaanadviezen vastgesteld.
  • De bevindingen worden in een rapportage vastgelegd.
  • Er vindt altijd een eindgesprek plaats met een NIP-geregistreerde Assessmentpsycholoog
  • Binnen één dag na het afnemen van het Assessment een eindrapportage in huis.
  • De mogelijkheid voor Assessments op maat.

Kosten van een Assessmenttraject

De kosten van een Assessmenttraject, inclusief een persoonlijk gesprek met een van onze Assessmentpsychologen, bedragen € 950,- exclusief btw. U maakt online diverse tests waarvan de resultaten worden teruggekoppeld in een (persoonlijk) gesprek met een NIP-geregistreerde psycholoog. Als resultaat van dit Assessmenttraject ontvangt u een rapportage van de uitslag van de tests en een persoonlijk gespreksverslag.