Assessments - voor een maximaal rendement van je talent Assessments - voor een maximaal rendement van je talent

Assessments

Assessments

Assessments - voor een maximaal rendement van je talent

De erkenning van iemands competenties hoeft niet altijd een opleiding of diploma tot doel te hebben. Ook voor een (interne) sollicitatie of een loopbaanontwikkelingstraject is het zinvol te weten wat de capaciteiten, talenten en voorkeuren van jou of je medewerkers zijn.

Via een assessment ambities realiseren

Via gerichte assessments laten we zien of jij of je medewerkers optimaal gebruikmaken van de  mogelijkheden en wat er nodig is om ambities waar te kunnen maken. EVC Centrum Nederland biedt verschillende typen assessments aan. In een vrijblijvend telefonisch advies bepalen we welk assessment het meest geschikt is. Het assessment wordt online gemaakt en doorgesproken met een van onze NIP-geregistreerde assessmentpsychologen.

De voordelen van een assessment

Wat zijn precies de voordelen van een assessmenttraject? We zetten ze graag even voor je op een rij:

  • Objectieve en onafhankelijke vaststelling van geschiktheid voor een functie, (potentiële) performance en loopbaanadviezen vastgesteld.
  • Vastlegging van de bevindingen worden in een rapportage.
  • Eindgesprek met een NIP-geregistreerde assessmentpsycholoog
  • Binnen één dag na het afnemen van het Assessment een eindrapportage in huis.
  • De mogelijkheid voor assessments op maat.

Kosten van een assessmenttraject

De kosten van een Assessmenttraject, inclusief een persoonlijk gesprek met een van onze Assessmentpsychologen, bedragen € 990,- exclusief btw. Je maakt online diverse tests waarvan de resultaten worden teruggekoppeld in een (persoonlijk) gesprek met een NIP-geregistreerde psycholoog. Als resultaat van dit Assessmenttraject ontvang je een rapportage van de uitslag van de tests en een persoonlijk gespreksverslag.