Allround Marketeer

Allround Marketeer

Dit zijn je werkzaamheden

Binnen  EVC Centrum Nederland en Het Loopbaaninstituut ben jij dé specialist voor het initiëren en realiseren van succesvolle multi-channelcampagnes. Je bruist van de ideeën voor nieuwe marketingconcepten en weet deze te vertalen naar concrete acties binnen de marketingmix. Je zorgt voor een goede positionering van ons aanbod en realiseert communicatiemiddelen van A tot Z. Je werkt vanuit persona’s en customer journeys en bent een ster op het vlak van e-mailmarketing en leadgeneratie. Dit doe je niet alleen, maar samen met een netwerk van externe partners, bijvoorbeeld op het gebied van websiteontwikkeling, vormgeving, contentcreatie en Google Ads.

Voor het beste resultaat duik je in onze producten, markten en doelgroep. Je werkt aan meerdere projecten tegelijk en vindt het leuk om niet alleen de strategie te bepalen, maar de campagne ook uit te voeren, te evalueren en op te volgen. Denken én doen dus!
 
Jouw uitstekende communicatie- en projectmanagement-skills zorgen er bovendien voor dat jouw creatieve plannen tot uitvoer komen. Als resultaatgerichte markteer monitor jij alle acties en zet je jouw analyses om naar duidelijke managementrapportages én plannen ter verbetering.
 
 

Over EVC Centrum Nederland / Het Loopbaaninstituut

Als Allround Marketeer kom je te werken voor EVC Centrum Nederland en Het Loopbaaninstituut.
EVC, uit EVC Centrum Nederland, staat voor Erkenning van Verworven Competenties. Dit betekent dat wat iemand geleerd heeft op school, in het werk of privé wordt beoordeeld en erkend. EVC maakt zichtbaar welke kennis, inzichten en ervaringen iemand al heeft opgedaan. Het resultaat wordt vastgelegd in een Ervaringscertificaat. Dit is zinvol wanneer iemand zich verder wil ontwikkelen in een vervolgopleiding of bij een sollicitatie duidelijk wil aangeven over welke competenties hij of zij beschikt. 

Het Loopbaaninstituut is recent opgezet, vanuit de visie dat om mensen verder te helpen in hun carrière door hun inzicht in zichzelf te geven. Hierdoor zijn mensen beter in staat om te bepalen welke stap zij kunnen en willen zetten om hun loopbaandoel te behalen. 
 
EVC Centrum Nederland en het Loopbaaninstituut vallen samen onder de NCOI Groep.
Het team bestaat uit 13 collega’s, waaronder de directeur, 2 accountmanagers, 1 projectmanager, 2 coördinatoren, 2 redacteuren, 3 commercieel loopbaanadviseurs en 2 administratief medewerkers.
 

Ons aanbod

Wij zijn een groeiende en ambitieuze organisatie met een open, informele en collegiale cultuur. Pragmatisch ook. We denken, maar dan wordt er ook vrij snel ‘gedaan’. Heb je een goed idee? Dan heb je de vrijheid om dit ook daadwerkelijk uit te voeren. Humor en ontspanning gaan hand in hand met ‘samen hard werken’.
 
 • Een bruto maandsalaris tussen de EUR 2.800,- en EUR 4.000,- op basis van 40 uur. Bij het inschalen kijken we naar jouw werkervaring, competenties en de verhoudingen binnen het team.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden: de mogelijkheid om kosteloos opleidingen en trainingen te volgen uit ons uitgebreide aanbod van NCOI Groep.
 • Centraal gelegen werkplek, gemakkelijk te bereiken met het OV of eigen vervoer.
 • Om fit en gezond te kunnen werken, heeft iedere medewerker een zit/sta bureau. Na werktijd kun je deelnemen aan onze bootcamp- of yogalessen.
 • Mogelijkheid om 32, 36 of 40 uur per week te werken.
 • Ook bij NCOI werken wij hybride: dit betekent dat gedeeltelijk vanuit huis werken een mogelijkheid is voor diegenen die dat willen.

Jouw profiel

Jij hebt uitstekende conceptuele vaardigheden, waardoor je creatieve ideeën kunt omzetten naar concrete en succesvolle marketingacties. E-mailmarketing heeft geen geheimen voor jou en je bent een ervaren projectleider. Je weet de juiste mensen en middelen bij elkaar te brengen om gezamenlijk deadlines te behalen. Bovendien ben jij optimistisch, resultaat gedreven en krijg je energie van dagelijkse hectiek.
En verder:
 • Heb je een afgeronde hbo- of wo-opleiding in marketing of commerciële economie en minimaal 2 jaar werkervaring in een relevante functie
 • Heb je ervaring met het uitwerken van customer journeys en het opzetten van (online) campagnes
 • Ben je projectmatig sterk en heb je ervaring met het aansturen van marketing- en webbureaus
 • Heb je ervaring met e-mailmarketingtools en/of marketing automation
 • Denk je in oplossingen en combineer je analytisch vermogen met een hands-on mentaliteit
 • Ben je een enthousiaste persoonlijkheid, die bijdraagt aan een gezellige sfeer in het team
 
Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.
 
Eerst nog wat meer informatie? Bel gerust met Susanne Baas, Accountmanager via 06-46211616.

Vacatureoverzicht

Terug naar overzicht