Alles over het EVC-traject

Laat uw werkervaring erkennen bij EVC Centrum Nederland

EVC staat voor Erkenning van eerder Verworven Competenties. Dit betekent dat wat u geleerd heeft op school, in uw werk of privé wordt beoordeeld en erkend. EVC maakt zichtbaar welke kennis, inzichten en ervaringen u heeft opgedaan. Daartoe wordt op een gestructureerde wijze, samen met u, informatie verzameld. Het resultaat wordt vastgelegd in een Ervaringscertificaat. Met het certificaat toont u uw kennis en kunde aan. Dit is heel zinvol als u zich verder wilt ontwikkelen in een vervolgopleiding of als u bij een sollicitatie duidelijk wilt aangeven waar u staat en over welke competenties u reeds beschikt.

Behaal een officieel erkend ervaringscertificaat

EVC is een initiatief van de overheid en wordt sterk gepromoot door de Projectdirectie Leren en Werken van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Daarom is het Kenniscentrum EVC opgericht die een code heeft opgesteld. EVC Centrum Nederland werkt volgens deze EVC code en is dan ook erkend aanbieder van EVC procedures op MBO en HBO niveau.

Ruime ervaring
Het EVC Centrum Nederland heeft ruime ervaring met de uitvoering van EVC-procedures in talrijke complexe en zeer grootschalige projecten voor organisaties in heel Nederland. EVC biedt belangrijke toegevoegde waarde voor u en uw medewerkers, bijvoorbeeld in het kader van loopbaanontwikkeling, organisatieontwikkeling en personeelsplanning.

Voordeel voor uw organisatie
U maakt met het EVC Centrum Nederland een uitstekende keuze. We delen onze ervaring graag met u. We vertellen u graag wat EVC inhoudt en op welke wijze dit voordelen kan bieden voor uw organisatie. Wilt u meer weten over EVC? Bent u op zoek naar een professionele partner voor de uitvoering van EVC in uw organisatie? Bekijk de cases of neem direct contact op met een van onze consultants via telefoonnummer 035 750 6195 of via het contactformulier.

Assessments voor een waardevol inzicht in uw capaciteiten

Bekijk onze Assessments

Incompany- of maatwerktrajecten

Meer hierover

Persoonlijk contact

035 - 7 506 195

Persoonlijk contact