Administratief Medewerker EVC

Administratief Medewerker EVC

Administratief Medewerker EVC

Hilversum

40 uur
 

In deze afwisselende functie zorg jij ervoor dat de administratie van het team steeds weer helemaal up to date is. Zodoende zijn onze deelnemers en klanten altijd goed geïnformeerd en tevreden over de EVC trajecten. Je bewaakt zorgvuldig het overzicht over de verschillende administratieve taken en voert deze zoveel mogelijk zelf proactief uit. Daarnaast zorg je samen met je collega's voor een goede telefonische bereikbaarheid.
 

Je belangrijkste taken & verantwoordelijkheden zijn:

  • Beheren van de email inbox van het team; hierbij beantwoord je waar het kan zelf zo veel mogelijk email. Je stelt goede prioriteiten in de opvolging van het emailverkeer en stuurt email door naar de juiste personen in het team.
  • Op vriendelijke wijze onze deelnemers, klanten en professionals telefonisch te woord staan en hen zoveel mogelijk verder helpen wanneer zij opbellen met vragen.
  • Inplannen van diverse afspraken voor de EVC adviseurs en portfoliobegeleiders, zoals intakegesprekken en assessmentgesprekken.
  • Inschrijven van deelnemers voor de EVC trajecten en de EVC-HR workshops.
  • Zorgen voor een correct facturatieproces ten behoeve van individuele inschrijvingen en projecten en het beantwoorden van alle vragen over de facturatie.
  • Bewaken van de doorlooptijden van de EVC trajecten, zoals het overzicht houden over de beoordelingstermijnen, nabellen van portfoliobegeleiders en assessoren en tijdig versturen van de Ervaringscertificaten naar de deelnemers.

Het team
In deze functie werk je in een professioneel en enthousiast team aan de advisering en verkoop van EVC en assessment - trajecten. Je hebt veel contact met je directe collega's uit het team. Je hebt contact met externen zoals EVC deelnemers en assessoren. Je hebt intern contact met onder andere de afdeling Facturatie en de afdeling Advies en Voorlichting. Je rapporteert rechtstreeks aan de directeur van EVC Centrum Nederland.

Het Profiel
De ideale kandidaat voor deze vacature heeft minimaal een afgeronde Mbo-opleiding en ongeveer 2 jaar werkervaring in een veelzijdige administratieve functie binnen een dynamische commerciële organisatie. Je voelt je verantwoordelijk voor de tevredenheid van je klanten en levert graag een bijdrage aan het succes van het team.

Bovendien beschik je over:

  • Een aangeboren talent om op nauwkeurige wijze overzicht te creëren en te bewaken.
  • Een proactieve werkhouding en een hulpvaardige instelling, zowel richting collega's als klanten.
  • Het vermogen om snel te schakelen tussen taken en het hoofd koel te houden in een dynamische omgeving.
  • Goede communicatieve vaardigheden, ook bij uitdagende gesprekken.

Tot slot heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

EVC Centrum Nederland is veruit de grootste erkende aanbieder van EVC-procedures in Nederland. Dit is niet voor niets. Vanwege de hoogwaardige kwaliteit van de organisatie, procedures, assessoren en adviseurs van EVC Centrum Nederland heeft het grootste deel van het Nederlands bedrijfsleven en de overheid er de afgelopen jaren definitief voor gekozen om zijn EVC-procedures door EVC Centrum Nederland af te laten nemen.

EVC staat voor Erkenning van Verworven Competenties. Dit betekent dat wat iemand geleerd heeft op school, in het werk of privé wordt beoordeeld en erkend. EVC maakt zichtbaar welke kennis, inzichten en ervaringen iemand heeft opgedaan. Daartoe wordt op een gestructureerde wijze informatie verzameld. Het resultaat wordt vastgelegd in een Ervaringscertificaat. Dit is zinvol wanneer iemand zich verder wil ontwikkelen in een vervolgopleiding of bij een sollicitatie duidelijk wil aangeven over welke competenties hij beschikt.

Voor deze functie hanteren wij een salarisrange van € 1700, - tot € 2000, - bruto op basis van 40 uur, afhankelijk van je profiel.

Meer informatie
Het is de combinatie van soms zelfs tegengestelde waarden, die het werken bij EVC Centrum Nederland zo uniek maakt. De combinatie van enorme ambitie aan de ene kant en een nuchtere werksfeer aan de andere. Van groei en commercieel succes én van maatschappelijke verantwoordelijkheid. Van een hechte groepsorganisatie én van sterke, afzonderlijke merken.

Als jij denkt dat de combinatie tussen ons en jou net zo uniek is, dan maken we graag kennis met je. Stuur ons je motivatie plus een CV t.a.v. Roos Diemel via de 'reageer button' op de website.

Vacatureoverzicht

Terug naar overzicht