Accountmanager EVC

Word jij gedreven door het behalen van omzetresultaten en heb jij daarbij aandacht voor commercie èn kwaliteit? Voel jij je thuis in een ondernemende en professionele werkomgeving? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

Jouw rol als Accountmanager:

Als Accountmanager bij  EVC Centrum Nederland, onderdeel van NCOI groep, ben je verantwoordelijk voor de sales, new business en het relatiemanagement van EVC-trajecten, assessments en loopbaantrajecten.
Jouw voornaamste rol is het acquireren van nieuwe klanten en opdrachten, naast het onderhouden van bestaande relaties en het genereren van herhalingsopdrachten. Je bedenkt oplossingen voor loopbaanvraagstukken van klanten en je realiseert daarbij naamsbekendheid en een grote klanttevredenheid, zodat dit de concurrentiepositie van EVC Centrum Nederland blijvend versterkt.  Je bouwt mee aan de verdere ontwikkeling van hoogwaardige EVC-procedures, zodanig dat kwaliteit en kwantiteit van deze procedures gewaarborgd blijven. Je rapporteert rechtstreeks aan de Directeur EVC Centrum Nederland.

Jouw werkzaamheden:

  • Je schrijft voorstellen en offertes en levert een bijdrage aan aanbestedingen.
  • Je voert onderhandelingen over de (raam)overeenkomsten m.b.t. EVC-procedures en sluit deze af.
  • Je verzorgt voorlichtingsbijeenkomsten en workshops bij klanten over EVC-trajecten.
  • Op basis van betrouwbare markt- en klantinformatie initieer en ontwikkel je een gedegen lange termijn verkoopstrategie.

Het profiel

Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding en minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie in een commerciële omgeving (bij voorkeur  in de zakelijke dienstverlening), waar je aantoonbare successen hebt behaald.

  • Je  hebt een sterke affiniteit met onderwijs(producten).
  • Je bent ondernemend en resultaatgericht, je hebt de drive om te winnen en je beschikt over uitstekende onderhandel vaardigheden.
  • Je bent sterk in het bouwen en onderhouden van relatienetwerken en bent een goede gesprekspartner op alle niveaus binnen organisaties.

De organisatie

Werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Dat is waar NCOI Groep voor staat. Nogal ambitieus, horen we je denken. Klopt. Ambitie is een belangrijk woord in onze organisatie. Het typeert ons. We waren al ambitieus toen we in 1996 begonnen. Ons doel was toen om hét opleidingsinstituut van Nederland te worden. De grootste, omdat we echt een verschil wilden maken. De beste, omdat onze doelgroep terecht veeleisend is. De sterkste, omdat we de bepalende rol in onze samenleving vol verantwoordelijkheid wilden dragen.

Dat doel is inmiddels gerealiseerd. We zijn de opleider van werkend Nederland. We maken jaarlijks tienduizenden werkenden sterker. Maken ze waardevoller voor de organisaties waarvoor zij werken. We vergroten hun kennis, vaardigheden en competenties. Dus ja, we zijn ambitieus. En we blijven dat. Herken je de wil om te winnen in jezelf? Dan nodigen we je graag uit om met ons mee te bouwen. Om samen te werken aan een blijvend sterker Nederland. Welkom bij NCOI Groep.

Het aanbod

Je kunt nog zo ambitieus en succesvol zijn, zonder werkplezier is het niet de moeite waard. Vinden wij. Daarom hebben we altijd bewust gebouwd aan een inspirerende werkcultuur. Waardoor een aangename wisselwerking ontstaat tussen ons en nieuwe mensen die zich bij ons aansluiten. We investeren in elkaar. Met tijd, energie, aandacht. Wij bieden onze mensen een plek waar ze volkomen zichzelf kunnen zijn. Met een nuchtere cultuur. Een gezonde werk/privé verhouding. En met een arbeidsvoorwaardenpakket waarmee we je uitdagen het beste uit jezelf te halen.

Meer informatie

Het is de combinatie van soms zelfs tegengestelde waarden, die het werken bij NCOI zo uniek maakt. De combinatie van enorme ambitie aan de ene kant en een nuchtere werksfeer aan de andere. Van groei en commercieel succes én van maatschappelijke verantwoordelijkheid. Van een hechte groepsorganisatie én van sterke, afzonderlijke merken.

Als jij denkt dat de combinatie tussen ons en jou net zo uniek is, dan maken we graag kennis met je. Stuur ons je motivatie plus een CV t.a.v. Nienke van Kortenhoef via het contactformulier.