unive-logo

Aanmelden Univé

Uw ervaring officieel erkend

EVC staat voor erkenning verworven competenties. De essentie van EVC is de erkenning dat leren niet alleen gebeurt via het formele onderwijs. Tijdens uw werk leert u, als het goed is, iedere dag weer bij. Een EVC-procedure maakt zichtbaar welke kennis en vaardigheden u door opleiding en werkervaring reeds heeft opgedaan. Uw ervaring wordt daarmee omgezet naar een Ervaringscertificaat. Na de procedure kan het certificaat gebruikt worden bij sollicitatieprocedures. Maar het kan ook worden ingezet bij het volgen van MBO- of HBO (deel)opleidingen, waardoor een officieel diploma vaak verrassend dichtbij ligt. Meld u nu aan voor een vrijblijvend intakegesprek, dan kijken we samen met u of een EVC-procedure ook u verder kan helpen.

Indien u wenst dat Univé de kosten draagt, is het handig om voor aanvang van de intake akkoord te krijgen van uw leidinggevende.

Bij vragen bel 035 - 750 61 95 of mail gerust met ons EVC team en vermeld hierbij dat u een medewerker van Univé bent. 

Door dit formulier te verzenden, schrijf je je in voor een intakegesprek. Velden met een * zijn verplicht. 

Privé

Aan de hand van uw cv kunnen wij u een advies op maat geven. Uw cv gebruiken wij alleen voor het geven van dit vrijblijvende advies.

Alleen pdf, doc of docx s. v. p.

Betaling

Werk


Om je beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie voor een van de producten van EVC Centrum Nederland, kunnen we telefonisch of per e-mail contact met je opnemen. Velden met een * zijn verplicht.