10% korting op je EVC-procedure Zorg & Welzijn

Het is de week van Zorg & Welzijn. Dat betekent dat honderden zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren openen om te laten zien hoe het eraan toegaat op de werkvloer. Én dat jij of je personeel nu 10% korting krijgt op een EVC-procedure in dit vakgebied!

In de zorg en welzijn maakt een diploma echt het verschil voor je loopbaan. Maar veel professionals in deze sector hebben wél veel ervaring, alleen nog geen (vervolg)diploma. En met een drukke baan is een volledige opleiding volgen vaak geen optie.

EVC helpt je verder

In een EVC-procedure kun je laten zien wat je in de praktijk geleerd hebt. Lukt het om genoeg kennis en kunde aan te tonen, dan kun je vrijstellingen krijgen in je opleiding. Dat scheelt weer tijd en geld. Om te weten of een EVC-procedure voor jou zinvol is, doe je onze gratis en vrijblijvende Quickscan.

Benieuwd welke EVC-procedures er allemaal zijn voor Zorg & Welzijn? Bekijk ze snel. Twijfel je welke procedure het best past bij jou of je medewerker? Bel ons of laat een bericht achter op de website.

Zorg & Welzijn-procedures bekijken

Waarom kies je voor een EVC-procedure?

  • Formele erkenning van ervaring
  • Korte route naar MBO- of HBO-diploma of certificeringseis
  • Vrijstellingen in (vervolg)opleiding
  • Lagere opleidingskosten 
  • Niets leren wat al bekend is
  • Sterke positie bij sollicitaties

Hoe werkt een EVC-procedure?

Intake: Quickscan en advies

Voor je de procedure begint, wil je weten of die geschikt is voor jouw situatie. Maak daarom onze gratis en vrijblijvende Quickscan. Je ontvangt direct een advies.

Portfolio opbouwen

Besluit je het EVC-traject te doorlopen, dan bouw je in 6 tot 12 weken een portfolio op. Je verzamelt materiaal dat jouw ervaring bewijst, zoals taakomschrijvingen en beoordelingsverslagen. Je krijgt een portfoliobegeleider die jou hierbij ondersteunt.

Persoonlijk assessments

Portfolio klaar? Dan doe je een assessment, op je werkplek of bij ons op kantoor. Je portfolio vormt het uitgangspunt.

Ervaringscertificaat en vervolgadvies

Als je EVC-procedure is afgerond, krijg je een Ervaringscertificaat. Dit is een officieel document waarmee je objectief aantoont wat je weet en kunt. Je competenties staan beschreven in relatie tot het voor jou relevante opleidingsniveau. Je gebruikt het Ervaringscertificaat om vrijstellingen aan te vragen in een opleiding. Uiteraard adviseren we je hierbij graag.

Jouw ervaring laten erkennen met 10% korting?

Ben je geïnteresseerd in een EVC-procedure voor jou of je medewerkers? Bekijk dan snel de procedures in Zorg & Welzijn met 10% korting. Wees er snel bij, want deze actie loopt nog maar tot 16 maart! Heb je eerst nog vragen? Bel ons op 035 - 7 506 195 of laat een bericht achter op de website. Of vul eerst de Quickscan in:

Quickscan invullen