Is een EVC-procedure voor u geschikt? Maak nu de EVC Quickscan!

Nu invullen

Versneld diploma bewindvoerders met EVC

Onlangs is de wetgeving rondom de opleidingseisen voor bewindvoerders aangepast. Dit heeft aanzienlijke gevolgen voor mensen die op dit moment bewindvoerder zijn. De Branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders (BPBI) is een unieke samenwerking gestart met EVC Centrum Nederland en NCOI Opleidingsgroep, waardoor bewindvoerders versneld een landelijk erkend MBO- of HBO-diploma kunnen behalen. Leden van de BPBI hebben recht op een korting van maar liefst 12,5% op een EVC-procedure.
Wilt u meer weten over hoe u met EVC versneld en binnen korte tijd het benodigde diploma kunt behalen? Kom dan naar onze voorlichtingsbijeenkomst Bewindvoering!

Nieuw: Assessments

EVC Centrum Nederland is nu ook uw betrouwbare partner voor assessments op het gebied van persoonlijkheid, capaciteiten en motivatie. EVC Centrum Nederland geeft al jaren hooggewaardeerde Ervaringscertificaten af, waarmee iedereen met (werk)ervaring kan aantonen op welk niveau hij functioneert. Inmiddels is EVC Centrum Nederland ook in het bezit van het Hobéon Keurmerk voor Kwaliteit (HKK). Dit betekent dat u nu niet alleen voor uw EVC-procedures terecht kunt bij EVC Centrum Nederland, maar ook voor persoonlijkheids-, capaciteiten-en motivatietests. Dankzij het keurmerk bent u verzekerd van de allerhoogste kwaliteit.

Nieuw: EVC voor Wft!

EVC Centrum Nederland biedt, in samenwerking met NIBE-SVV, een traject met een maximale kans van slagen. De kennis en ervaring die iemand in de financiële dienstverlening heeft opgedaan, wordt in een EVC-procedure erkend en direct omgezet in een Wft-diploma. In een EVC-traject, dat staat voor het Erkennen van Verworven Competenties, bewijst u dat u voldoet aan de eisen. Diploma’s, certificaten en een volledig klantdossier zijn uitgangspunt voor een interview waar onderzocht wordt waarom u als adviseur handelt zoals u doet, hoe u ook anders had kunnen adviseren en welke aspecten een rol spelen in uw advies. De beoordeling van de bewijsstukken en het interview samen tonen dat u voldoet aan de eisen en leiden direct tot verzilvering: het Wft-diploma.

Nieuwsbrief van EVC Centrum Nederland?