Is een EVC-procedure voor u geschikt? Maak nu de EVC Quickscan!

Nu invullen

Al uw ervaring officieel erkend

EVC Centrum Nederland is de grootste aanbieder van EVC-procedures in Nederland. Met het doorlopen van een EVC-procedure bij EVC Centrum Nederland behaalt u een officieel Ervaringscertificaat, waarop uw (werk)ervaring is vastgelegd. Op het Ervaringscertificaat staat welke competenties u heeft verworven op basis van uw ervaring en kennis. Met het Ervaringscertificaat kunt u uw ervaring officieel laten erkennen op MBO- of HBO-niveau. EVC is interessant voor werknemers, werkzoekenden en werkgevers. Door het maken van de EVC Quickscan kunt u in tien minuten bepalen of een EVC-traject voor u interessant is.

Testimonial

Christian David Bauwens, Dermatologie- verpleegkundige:
“Ik moest vanuit het werk mijn diploma Verpleegkundige niveau 4 halen. Omdat ik al lange tijd werkzaam ben als doktersassistente niveau 4, wilde ik kijken of het mogelijk was om hier vrijstellingen uit te halen. Ik ben persoonlijk zeer tevreden over de test. Ik kreeg goede uitleg en werd ook goed begeleid als ik vragen had. De procedure heeft mij veel opgeleverd. Ik hoefde om mijn diploma verpleegkundige niveau 4 te krijgen alleen nog maar een toets voor verpleegkundige handelingen doen. Voor de rest had ik vrijstellingen, wat mij ruim 2 jaar opleiding scheelde. Plus het gaf mij een stuk zelfvertrouwen en energie om door te gaan. Ik ben dus zeer tevreden en blij dat jullie mij gebeld hebben om deze test te maken Het was veel werk, maar zeer de moeite waard”.

EVC-audit succes!

EVC Centrum Nederland heeft afgelopen week weer een succesvolle EVC-audit doorlopen! Twee auditors van Hobéon hebben al onze processen geëvalueerd en gesprekken gevoerd met onze portfoliobegeleiders, onze assessoren en een examencommissie. In deze audit zijn ook onze Ervaringscertificaten beoordeeld en deze zijn weer als goed beoordeeld. Het positieve rapport van Hobéon betekent dat onze EVC-procedures de afgelopen jaren goed zijn uitgevoerd.

Meer informatie over de EVC-audit

Nieuwsbrief van EVC Centrum Nederland?