Is een EVC-procedure voor u geschikt? Maak nu de EVC Quickscan!

Nu invullen

Al uw ervaring officieel erkend

EVC Centrum Nederland is de grootste aanbieder van EVC-procedures in Nederland. Met het doorlopen van een EVC-procedure bij EVC Centrum Nederland behaalt u een officieel Ervaringscertificaat, waarop uw (werk)ervaring is vastgelegd. Op het Ervaringscertificaat staat welke competenties u heeft verworven op basis van uw ervaring en kennis. Met het Ervaringscertificaat kunt u uw ervaring officieel laten erkennen op MBO- of HBO-niveau. EVC is interessant voor werknemers, werkzoekenden en werkgevers. Door het maken van de EVC Quickscan kunt u in tien minuten bepalen of een EVC-traject voor u interessant is.

Nieuw: Assessments

EVC Centrum Nederland is nu ook uw betrouwbare partner voor assessments op het gebied van persoonlijkheid, capaciteiten en motivatie. EVC Centrum Nederland geeft al jaren hooggewaardeerde Ervaringscertificatien af, waarmee idereen met (werk)ervaring kan aantonen op welk niveau hij functioneert. Inmiddels is EVC Centrum Nederland ook in het bezit van het Hobéon Kerumerk voor Kwaliteit (HKK). Dit betekent dat u nu niet alleen voor uw EVC-procedures terechtkunt bij EVC Centrum Nederland, maar ook voor persoonlijkheids-, capaciteiten-en motivatietests. Dankzij het keurmerk bent u verzekerd van de allerhoogste kwaliteit.

Nieuw: EVC voor Wft!

EVC Centrum Nederland biedt, in samenwerking met NIBE|SVV, een traject met een maximale kans van slagen. De kennis en ervaring die iemand in de financiële dienstverlening heeft opgedaan, wordt in een EVC-procedure erkend en direct omgezet in een Wft-diploma. In een EVC-traject, dat staat voor het Erkennen van Verworven Competenties, bewijst u dat u voldoet aan de eisen. Diploma’s, certificaten en een volledig klantdossier zijn uitgangspunt voor een interview waar onderzocht wordt waarom u als adviseur handelt zoals u doet, hoe u ook anders had kunnen adviseren en welke aspecten een rol spelen in uw advies. De beoordeling van de bewijsstukken en het interview samen tonen dat u voldoet aan de eisen en leiden direct tot verzilvering: het Wft-diploma.

Nieuwsbrief van EVC Centrum Nederland?